aga benimde ofiste kullandığım işlemcim i5 13 serisi, arkada bir dünya program açık autocad navis aveva google cart curt aynı zamandada çalışyorum, boşta 35 derecelerde takılıyor, çalışırkende maks 45i gördüm 50yi bile görmedim arkadaş anlamıyorum ki , tamam bu i5 gücü çok olmadığı için ısınmıyor belki ama bizim işlemcilerde boşta işlem yapmıyor ki neye ısınıyor anlamıyorumAlıntıyı görüntüle
Arkada kick + da forum açık neden 44 derece? I5 14400F olsa 30-35 derecelerde takılırdı %100 eminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 dk dır bekliyorum belirli sahneyi açıp yüklemesini. Anca 20 saniyesini yükleyebildi.
Alıntıyı görüntüle
hocam oda bizi zarara sokacak ki aldığım parçaları o zamana bu fiyata satamayacağım düşük fiyata gidecek yine cebimden hayvan gibi para çıkacak ne anladım ben bu iştenBu şekilde bir sıçrama olacak yüksek ihtimalle model Core U9 485K olacak. Aynı TDP yi koruyarak yüksek çekirdek ve cache sunacak.
Alıntıyı görüntüle
Core U9 alamam ama Core U7 alacak kadar kendimi zorlayabilirim.
valla ofisteki i5 ile evde 9950x3d arasında ben fark göremiyorum ya ben gerizekalıyım ya da bilmiyorumBu şekilde bir sıçrama olacak yüksek ihtimalle model Core U9 485K olacak. Aynı TDP yi koruyarak yüksek çekirdek ve cache sunacak.
Alıntıyı görüntüle
Core U9 alamam ama Core U7 alacak kadar kendimi zorlayabilirim.