Neler Yeni

İntel İşlemciler Neden Alınmalı ve AMD neden çöp

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
her şey frekans değeri değildir aynı zamanda çöp gibi tabirleri de kullanmak yasaktı sanırım.
İntel fanboyu varmış forumda :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ha bide ona bakılırsa 3090 2000 MHz iken 6900 XT 2700 Mhz civarı çalışıyor. Ama performasa baktığın zaman eşitler. Mantıken 6900 XT 2700 MHz çalıştığı için kat kat daha hızlı olmalı senin mantığına göre.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Kusura bakmayın.
Böyle bir konuyu gördükten sonra biraz gerilmişim ki dikkat bile edemedim.
Benim hatam.
sıkıntı yok intel ve nvidia fanboyları bitmez takma kafaya thread ne diye sorsan oyun mu diye soracaklar tipler işlemci konusu açıyorlar:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Bu testlerin üstüne bana hala fanboy diyorsanız asıl fanboy sizsinizdir. Gerçekleri görmeden AMD savunuyorsunuz. İnsanlar sizin yüzünüzden çok daha iyi ve ucuz İntel varken gidip amdye para döküyor.
Ne yapsınlar senin gibi bir cahili görüp hiç bir fikri olamayan birisinden öneri alıp gidip Intel mi alsin

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.

Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?

Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör 😀
Güzel multiymiş

Umut0526

80+ Silver
Bu testlerin üstüne bana hala fanboy diyorsanız asıl fanboy sizsinizdir. Gerçekleri görmeden AMD savunuyorsunuz. İnsanlar sizin yüzünüzden çok daha iyi ve ucuz İntel varken gidip amdye para döküyor.
Hocam biliğ bilmeden konuşmayın. Hala inat ediyorsunuz. Arkadaşınızın da seninde yeterli bilgin yok bunu kafana sok lütfen. Lütfen ARAŞTIR da konuş

Forumuye

80+ Bronze
Ne yapsınlar senin gibi bir cahili görüp hiç bir fikri olamayan birisinden öneri alıp gidip Intel mi alsin
Şu konuda AMD daha iyi yhaa sen fınboysuğn demekten başka ne dediniz? Kanıtlarıyla İntel nasıl daha iyi oluyor attım hala AMD iyi diyorsunuz bana laf ediyorsunuz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom