Neler Yeni

Çözüldü✓ İntel işlemcileri pek çözemedim hangi modelini almalıyım

Mhern

80+
Reaksiyon skoru
6
Intel in işlemcileri nasıl oluyo i yanındaki sayı arttıkça daha mı iyi oluyo f yada k ne işe yarıyor

Intel in işlemcileri nasıl oluyo i yanındaki sayı arttıkça daha mı iyi oluyo f yada k ne işe yarıyor
Söylediğiniz gibi sayı yukarı doğru çıktıkça çekirdek sayıları veya hız frekansları yükseliyor. Siz bütçenizi ve diğer parçalarınızı söylerseniz arkadaşlar size öneride bulunacaktır.

F serisi işlemcilerde dahili grafik birimi yoktur. Yani ekran kartı olmadan sistem görüntü veremez.
K serisi işlemcilerin çarpan kilidi açık olup hız aşırtmaya uygundur.

Arkdasinda anlattigi gibi I3 intelin en dusuk islemci modeli i5 orta vesiye i7 ust seviye i9 en ust seviye zaten bana göre intel AMD den daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alir iseniz eger oc vesaire isiniz yok ise K ibareli almayin cunku daha cok pahali olacaktir onun yerine F ibareli alin icinde dahili grafik birimi olmadan harici bri ekran karti kullanmak zorundasiniz, ama fiyati daha dusuk olacaktir. Eger ben O.C yaparim vesaire diyorsaniz KF ibareli islemciyi alin hem carpan kilidi acik hemde dahili grafik birimi olmadiig icin daha ucuz.

Geri