Neler Yeni

Intel islemcilerin kendi ekran kartı hakkinda bilgi istiyorumm

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
İntel işlemcilerin kendi ekran kartı varmış diye duydum sizce işlemci ve ekran kartı almak yerine sadece intel islemci almak mantikli mı fiyat sorunum yok ama yine de yapabileceğim en ucuz sistemi yapmaya çalışıyorum yardim eder mısınız

Up up.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
intel işlemcilerin harici ekran kartı genelde çok kötü valorant,cs go yu falan zar zor açıyor.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
İntel işlemcilerin kendi ekran kartı varmış diye duydum sizce işlemci ve ekran kartı almak yerine sadece intel islemci almak mantikli mı fiyat sorunum yok ama yine de yapabileceğim en ucuz sistemi yapmaya çalışıyorum yardim eder mısınız

Up up.
İçindeki dahili ekran kartları gündelik kullanım için yani oyun için değil onlar, verim alamazsınız.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
İntelin apu işlemcisi yok sadece normal işlemci üretiyor ve pc ekran kartı olmadan çalışabilsin diye içine dahili grafik birimi koyuyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İntel HD Graphics dediğimiz grafik biriminden bahsediyorsun sanırım, genel amacı ofis PC lerinde görüntü vermek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntelin apu işlemcisi yok sadece normal işlemci üretiyor ve PC ekran kartı olmadan çalışabilsin diye içine dahili grafik birimi koyuyor

APU sayılıyor oda dostum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
İntel HD Graphics dediğimiz grafik biriminden bahsediyorsun sanırım, genel amacı ofis PC lerinde görüntü vermek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

APU sayılıyor oda dostum.
Hocam ben intelin normal islemcilere koyduğu dahili grafik biriminden bahsettim mesela i7 10700 ün içindeki dahili grafik birimi vb. Onlardan bahsettim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İntel işlemcilerin (bazılarının) içinde İNTEL HD GRAPHİCS adı verilen harici bir ekran kartı var, fakat amacı ekrana görüntü vermek oyun için üretilmiyorlar yani oyunlarda performansları berbat.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam ben intelin normal islemcilere koyduğu dahili grafik biriminden bahsettim mesela i7 10700 ün içindeki dahili grafik birimi vb. Onlardan bahsettim

Evet APU sayılıyor onlarda, çünkü içinde hem CPU hemde bir GPU var gene, güçsüz olsa bile :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,327
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520