Çakıcı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 682
Ben İntel derim ama arada 600 lira fark var. AMD neden olmasın.İ7 9700k almak mi yoksa ryzen 7 3700x almak mı mantıklı?
Ben İntel derim ama arada 600 lira fark var. AMD neden olmasın.İ7 9700k almak mi yoksa ryzen 7 3700x almak mı mantıklı?
Oyun için ose amd yi öneririmİ7 9700k almak mi yoksa ryzen 7 3700x almak mı mantıklı?
Sanki 3700X ile sonsuza kadar idarelik stok soğutucuyu kullancakmış gibi söylemek ve sanki bunlar aynı segment işlemciler üstelik anakart olarak F/P oranı intelde daha iyi.intel alırsan yanına soğutucu da alman gerekecek.
Genel anlamda sistem maliyetin daha fazla olacak. Ama tek çekirdek performansın yani oyun performansın daha iyi olacak.
benim maddi anlamda sorunum yok dersen intel almanı tavsiye ederim.
10 nesil çıksa ne değişecek. önceki nesillerde ki yamanamaz hataların olduğu belli. He bu hataların ev kullanıcısı için ne kadar önemi var orası tartışılır. Sadece oyun odaklı sistem kurulacaksa kesinlikle intel bunu demek istemiştim. Anladığını ama yinede muhalefet ettiğini düşünüyorumAma ben fiyatların hafiflemesini ve indirimleri beklemenizi öneririm üstelik 10. nesil intellerin çıkmasını da bekleyin.
nE??10 nesil çıksa ne değişecek. önceki nesillerde ki yamanamaz hataların olduğu belli. He bu hataların ev kullanıcısı için ne kadar önemi var orası tartışılır. Sadece oyun odaklı sistem kurulacaksa kesinlikle intel bunu demek istemiştim. Anladığını ama yinede muhalefet ettiğini düşünüyorum![]()
Amd bence daha mantıklıİ7 9700k almak mi yoksa ryzen 7 3700x almak mı mantıklı?
Amd tabiiki. İntel işlemciler iphone gibidir, isim satarlar. İntelciler linç etmeyin haklı olduğumu kabul edin lütfen ?İ7 9700k almak mi yoksa ryzen 7 3700x almak mı mantıklı?