Neler Yeni

Rehber İntel Sürücüleri Nasıl Güncel Tutulur?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
İyi günler. Yakın zamanda öğrendiğim ve çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir şeyi sizinle paylaşıyorum.
Bu linkten programı indiriyoruz ve kuruyoruz.
1.png

Ardından sağ alttan uygulamaya çift tıklıyoruz ve bizi internet sitesine yönlendiriyor.
2.png

Karşımıza çıkan internet sitesinde bir süre bekledikten sonra güncel olmayan tüm İntel sürücülerimiz karşımıza çıkıyor ve buradan güncellemelerimizi yapıyoruz.
3.png

Ben güncel olmayan bir çok sürücüyle karşılaştım. (Bluetooth, WiFİ, İntel Grafikleri Kontrol Merkezi gibi...) Aklıma gelmeyecek güncellemeleri bile yaptım bu sayede. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. İyi günler, iyi forumlar.

¥usuff

80+ Silver
bende var ve çok gıcık ya guncelliyorum wifi diye şey gelmiş 2 tane diyorum 2 sini indirem sonra yeniden başlatıyım yok birini indir tekrar başlat sonra tekrar indir başlat.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
İyi günler. Yakın zamanda öğrendiğim ve çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir şeyi sizinle paylaşıyorum.
Bu linkten programı indiriyoruz ve kuruyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Ardından sağ alttan uygulamaya çift tıklıyoruz ve bizi internet sitesine yönlendiriyor.
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza çıkan internet sitesinde bir süre bekledikten sonra güncel olmayan tüm İntel sürücülerimiz karşımıza çıkıyor ve buradan güncellemelerimizi yapıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Ben güncel olmayan bir çok sürücüyle karşılaştım. (Bluetooth, WiFİ, İntel Grafikleri Kontrol Merkezi gibi...) Aklıma gelmeyecek güncellemeleri bile yaptım bu sayede. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. İyi günler, iyi forumlar.
eline sağlık ama dersteyken rehber yazma :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom