Neler Yeni

Çözüldü✓ Intel Tarih Mi Oluyor ?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Kanka
Intel tarih olamaz çünkü işlemcileri ucuz, mikroçipi icat ettiler. Adamlar 1971 senesinde işlemci çıkardılar
kaç kişi 1971'de işlemci yapmış diye İntel alacak. sen öyle mi düşünüyorsun fanboy.

Captain Pricee

80+ Bronze

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Intel tarih olmaz.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
bu gidişle yolu çokta açık görünmüyor
Fiyat performansa her şekilde oynar. Ayrıca bi 11.Nesil faciası gördünüz diye coşmayın, soket değişimi ve nm düşüşü ile hala liderlikte kapışma olacak.

Hatırlarsanız 14nm++ işlemcileri orta segmentte 7nm AMD 5.nesille karşılaşıp 3.neslin en iyi işlemcisini paramparça ediyordu tekli çekirdekte. Ki gaming sektörü tekli çekirdeğe bakar. 14nm++ ile 7nm işlemcilere kafa tutan işlemciler ürettiler, kimse inkar edemez. Nanometre düşürmeye başladıkları zaman zirveyi yine alacaklardır, en azından ben öyle düşünüyorum.

Captain Pricee

80+ Bronze
Fiyat performansa her şekilde oynar. Ayrıca bi 11.Nesil faciası gördünüz diye coşmayın, soket değişimi ve nm düşüşü ile hala liderlikte kapışma olacak.

Hatırlarsanız 14nm++ işlemcileri orta segmentte 7nm AMD 5.nesille karşılaşıp 3.neslin en iyi işlemcisini paramparça ediyordu tekli çekirdekte. Ki gaming sektörü tekli çekirdeğe bakar. 14nm++ ile 7nm işlemcilere kafa tutan işlemciler ürettiler, kimse inkar edemez. Nanometre düşürmeye başladıkları zaman zirveyi yine alacaklardır, en azından ben öyle düşünüyorum.
umarım dediğin gibi olurda intel toparlar

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Dostlar AMD'nin son zamanlarda yaptığı işleri biliyoruz Intel'in kendini geliştirememesi ve AMD'nin şu anda 5950X gibi işlemcilerinin rakibi olmaması Intel'i baya bir zor duruma sokuyor sizce Intel tarih olur mu yoksa kendini toparlar mı Mehmet abinin yazdığı yazıyı okuyunca nedense böyle bir konu açasım geldi Intel bence bu gidişle kendini toparlayamaz AMD 7000 Serisi bile konuşulmaya başlanmış baksanıza

İntel tarih falan olmaz intel tahmin ettiğinden de büyük bir şirket kolay kolay yok olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Aras Selen
babam bana sürekli intel aldı ve şuan memnunum ama amd tokatlar gibi bir his var içimde

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
bir tek i5 10400f f/p onun dışında bilmiyorum bence 2-3 yıla intel alınmaz hale gelecek
bu iyi bişe değil malesef böle bişe olursa amd işlemcileri çok yüksek fiyatlara almamız anlamına geliyor

Top Bottom