İntel Ve Amd Farkları

Reaksiyon skoru
26
Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş nvidia ekran kartına intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve amd intel arasındaki farklar nelerdir ?

yalllllan :) tercihin daha sağlam onun tercihinden..

Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş Nvidia ekran kartına Intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve AMD Intel arasındaki farklar nelerdir ?
Öyle bir dünya yok.
Ryzen 5 2600X'e denk intel işlemcilerin fiyatı bu işlemciyle aynı fiyatta değil.
O yüzden aklına koyduğun o ikiliyi tercih et.

Arkadaşın seni trolluyor sanırım öyle bişey yok

Öyle bişe yok markaların aynı olması birbirine avantaj sağlamaz

Merhabalar ben ryzen 5 2600x ve gtx 1660 super ekran kartı almak istiyordum bilgisayardan anladığını söyleyen bir arkadaş Nvidia ekran kartına Intel islemcinin daha iyi performans vereceğini ryzen 5 2600x işlemcisine rx 580 iyi gideceğini söyledi sizin düşünceleriniz neler ve AMD Intel arasındaki farklar nelerdir ?
Arkadaşınız saçmalamış.
Eğer sistem henüz almadıysanız GTX 1660 Super + Ryzen 5 1600 AF almanızı tavsiye ederim.

külliyen yalan öyle bir şey yok markaların birbirine bir ekstra performansı bulunmuyor

Konudan bağımsız ama 2600X yerine 3600 tercih edebilirsiniz. Daha performanslı olacaktır.

Geri