İntel vs Amd işlemci ?

Herkese AMD Öneriyorum
Benim pin kırıldı alacak arkadaşlar lütfen altına dokunmayın sınıfta bir çocuk dokundum bir şey olmadı dedi bence elimde tuttum düz bir şekilde hemmen bacakları yamuldu lütfen dikkat ediniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum ama oyun amaçlı değil yazılım kodlama için toplayacağım
Yani iyi bir ekran kartına ihtiyacım yok

Sizce İntelin dahili Gpulu işlemcilerini mi alayım yoksa AMD işlemci alıp 200-300 liraya sadece görüntü veren bir ekran kartı mi alsam ?
Kanka altına elini sakın sürme benim bugün pinler gitti hatta bak eski konularıma AMD alacaksan Çok dikkatli olmalisin.

offf linc is in load.

duruma göre degisir.
ultra setttings istiyorsan ve render mender olayida varsa ama ryzen 9 3900xt en az ama ideal simdilik ryzen 5900x

intel hic bulasma derim :)

10600K+Fuma 2=3200tl
R5 5600X+Fuma 2 4000 4300 arası
Renderde %25 daha iyi evet
1604686747053.png

Arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum ama oyun amaçlı değil yazılım kodlama için toplayacağım
Yani iyi bir ekran kartına ihtiyacım yok

Sizce İntelin dahili Gpulu işlemcilerini mi alayım yoksa AMD işlemci alıp 200-300 liraya sadece görüntü veren bir ekran kartı mi alsam ?
2007 de ilk PC den beri Intel kullandım pentium r e2180 di.2 ci PC ise i5 4.nesil sonuna kadar geldim i5 olan sistemimi AMD ile değiştireceğim 2007 den beri intelci olan biri olarak AMD geçiyorum bence daha fazla bir şey dememe gerek kalmaz 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,775
Üyeler
190,803
Son üye
Emiirhan06
Geri