Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
evet aptalca bir soru biliyorum ama açılıp açılmadığını bilmiyorum anakartım asus tuf b650e wifi 8000 mhz anakart, açar mı xmpyi amd işlemciyle?
anakartın amd soket olduğu için sadece expo destekler diye düşünüyorumevet aptalca bir soru biliyorum ama açılıp açılmadığını bilmiyorum anakartım asus tuf b650e wifi 8000 mhz anakart, açar mı xmpyi amd işlemciyle?
Hayır açabiliyor hem expo hem xmp kullanılabiliyor ben mesela expo kullanmıyorum hiç hep xmp kullanıyorum b650 carbon var hemde 7200mhzanakartın amd soket olduğu için sadece expo destekler diye düşünüyorum
açabiliyor mu çok mutlu oldum şuanHayır açabiliyor hem expo hem xmp kullanılabiliyor ben mesela expo kullanmıyorum hiç hep xmp kullanıyorum b650 carbon var hemde 7200mhz
Evet benim ram cl34 7200mhz xmp de şuan çatır çatır cl32 6400 de xmp de kullandım sorun falan yok expo falan hikaye bir önemi yok.açabiliyor mu çok mutlu oldum şuan
sorum aptalca değilmişEvet benim ram cl34 7200mhz xmp de şuan çatır çatır cl32 6400 de xmp de kullandım sorun falan yok expo falan hikaye bir önemi yok.