Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 912
Nays ile 540tl ye geliyor eski bilgisayarları canlandırmak için alınabilir gibi geldi bana en düşük 645 görmüş akakçe de 1 yıl da
Son düzenleme:
Hala daha 3. ve 4. nesil sistemler kullanılıyor.
galiba laptoplara takılan kısa m.2lerden değil mi hocam. normal kasada da uyumludur değil mi ?
Anakartının desteği önemli. Uzunluğu desteklemiyorsa takarsın çalışır fakat vidalayamazsın.galiba laptoplara takılan kısa m.2lerden değil mi hocam. normal kasada da uyumludur değil mi ?
msi A520m-a pro hocamAnakartının desteği önemli. Uzunluğu desteklemiyorsa takarsın çalışır fakat vidalayamazsın.
vidalama pek önemli değil benim için eğer çalışmasına engel olmayacaksa.Anakartının desteği önemli. Uzunluğu desteklemiyorsa takarsın çalışır fakat vidalayamazsın.
Bazı satıcılar uzatma aparatı ile gönderiyor. Soru sorarak öğrenebilirsin.msi A520m-a pro hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vidalama pek önemli değil benim için eğer çalışmasına engel olmayacaksa.
hiç uğraşılmaz kendine uzun olanlarından al başın ağrımasın için rahat olsunmsi A520m-a pro hocam
m2 varsa bitane ikinicisini takamazsınmsi A520m-a pro hocam
ne gibi bir problem olabilir ki hocam. birde galiba yanlış görmediysem kısa m.2 içinde vida yeri var gibi anakartın sayfasında öyle gördümhiç uğraşılmaz kendine uzun olanlarından al başın ağrımasın için rahat olsun
şuan sadece sata var hocamm2 varsa bitane ikinicisini takamazsın
M2 yerin yoksa hdd kullanıyorsan alıp kurabilirsin M2 yeri varsa yukarda bahsedilen bunu da alabilirsin https://app.hb.biz/C3jTx01bo6EgKaliteli midir? Windows kurulur mu?