Neler Yeni

🔥İndirim 💥İntenso 250gb SATA SSD 599TL💥 Nays ile 540TL

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
ne gibi bir problem olabilir ki hocam. birde galiba yanlış görmediysem kısa m.2 içinde vida yeri var gibi anakartın sayfasında öyle gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan sadece sata var hocam
Sata hazırda varsa m2 alarak masraf yapmana pek gerek yok hemen hemen aynı olur hdd olmadıkça ama depolama yükseltmek için alacaksan 250gb alma

Okuldaki eski bilgisayarlar için almayı düşünüyordum. Bu M2'de çok iyiymiş ama M2 girişi yok çoğunluk teşekkürler.
O zaman sata olanda işinizi görür hdd ile arasında baya bi fark olur açılış hızında

• Beğen
Reaksiyonlar: java

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Sata hazırda varsa m2 alarak masraf yapmana pek gerek yok hemen hemen aynı olur hdd olmadıkça ama depolama yükseltmek için alacaksan 250gb alma

O zaman sata olanda işinizi görür hdd ile arasında baya bi fark olur açılış hızında
hocam bu model özelinde söylemiyorum da emin misiniz söylediğinizde ? 4-5 kat fark oluyor genelde okuma yazma hızlarında

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam bu model özelinde söylemiyorum da emin misiniz söylediğinizde ? 4-5 kat fark oluyor genelde okuma yazma hızlarında
Oyunlardaki farkı

Windows açılış farkı

O aradaki fark öyle gözükse de dosya aktarma vb konular haricinde pek fark yaratmıyor hdd olmasında ne olursa olsun tabi PCI 4.0 bi m2 ssd yeri varsa ona yüksek okuma yazmalı ssd takmak daha iyi ama yine de çok fark olmayacaktır. Çoğu şekilde kullandım ordan biliyorum en son 990 pro vardı onda bile oyunlar hemen hemen aynı açılıyordu sata ile

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Oyunlardaki farkı

Windows açılış farkı

O aradaki fark öyle gözükse de dosya aktarma vb konular haricinde pek fark yaratmıyor hdd olmasında ne olursa olsun tabi PCI 4.0 bi m2 ssd yeri varsa ona yüksek okuma yazmalı ssd takmak daha iyi ama yine de çok fark olmayacaktır. Çoğu şekilde kullandım ordan biliyorum en son 990 pro vardı onda bile oyunlar hemen hemen aynı açılıyordu sata ile
zaten oyunlarda bi fark beklemiyorum dosya aktarımı için alacağım. dediğin gibi birkaç saniye erken açacak diye masraf yapmaya değmez zaten

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
vladimiz putin
msi h310m pro-vdh plus anakarta sahibim. halihazirda bir sata ssdye sahibim bu attiklarinizi alsam 2. olarak kullanabilir miyim?

SoloEagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Günel
msi h310m pro-vdh plus anakarta sahibim. halihazirda bir sata ssdye sahibim bu attiklarinizi alsam 2. olarak kullanabilir miyim?
M2 girişi yok ekstra pcı kart alman gerekiyor. Değer mi değmez mi sen karar ver. İleride anakart değiştiririm dersen düşünülebilir.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
m2 olandan bahsediyorsan onu kullanamazsın m2 yerin olsa bile onu almanı tavsiye etmem daha iyi m2 ler var

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
vladimiz putin

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2. bir sata ssd koyabilir miyim peki?
Evet koyabilirsin. sata ssd kablosu alman gerekebilir ama anakart kutusuna fazladan koymamışlarsa bunun yerine bütçen varsa 500gb yda 1tb dha iyi olur bence bu işaretlediğim yerler sata girişi
Screenshot_20240926-235130_Google.jpg

Top Bottom