500gbsi hızlı düşüyo bunda sorun yok diye biliyorumsağlığı çabuk düşüyor vs denilen model bu muydu
Tamamdır hocam teşekkür ederim500gbsi hızlı düşüyo bunda sorun yok diye biliyorum
Exceria modeli o. Bu Exceria G2. O problemin arındırılmış olduğu model.sağlığı çabuk düşüyor vs denilen model bu muydu
reflli olunca ne oluyor anlamadım adamın para kazanması zorunamı gidiyo? sen kendi kaarına bakValla dostum telgram kanalında gördüm. Refli link olmasa atardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tık Hızı Kupon Kampanyası https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-kupon
Drami yok ama okuma hızı yüksek ikisi de aynı fiyat olduğu için kullanıcının tercihine kalıyor ben nv2 aldım meselabu daha mantıklı değilmi beylerKingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Forumda refli link paylaşımı yasakreflli olunca ne oluyor anlamadım adamın para kazanması zorunamı gidiyo? sen kendi kaarına bak
Aga kuponu alabilen varmı ya çerezi kabul et diyor basıyorum @BurakBalDrami yok ama okuma hızı yüksek ikisi de aynı fiyat olduğu için kullanıcının tercihine kalıyor ben nv2 aldım mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda refli link paylaşımı yasak
Düzeldi mi hocamÇerez onayla saçmalığı çıkıyor alamıyorum kodu şaka gibi onayla diyorum tümünü tıklıyorum nafile
Zoruma falan gitmiyor dostum. Kurallar gereği YASAK.reflli olunca ne oluyor anlamadım adamın para kazanması zorunamı gidiyo? sen kendi kaarına bak