-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Tamam teşekkürler, kusura bakmayın.Alıntıyı görüntüle
Burayı bi kontrol etseniz iyi olur, sınırlama koyulmuş olabilir.
Tamam teşekkürler, kusura bakmayın.Alıntıyı görüntüle
Burayı bi kontrol etseniz iyi olur, sınırlama koyulmuş olabilir.
Hey allahım...Steam'de zaten 3Mb/sn oluyor en fazla diye biliyorum. Speedtest sitesinden test yapıp sonuçları bizimle paylaşır mısınız?
100Mbps paket alınca 100Mbps mi alacak wow!Ek bir ayar olması mı gerekiyor?Arkadaşım 100 Mbps kullanıyor ancak 2.9-3.0 Mb/saniye dolaylarında indirme yapıyor. Sorduğumda en fazla 3 Mb/saniye oluyor demişti.
Eğer kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanın.Alıntıyı görüntüleşuan dersteyim ondan 40 çıktı galiba
Konunun devamını okursan sevinirim. Ayarlardan kısıtlı olduğunu öğrendim ve bu yüzden özür de diledim. Diğer mesajımdan yaptığın çıkarım komik geldi çünkü 100 Mbps = 100 Mb/saniye diye bir şey söylemedim. Sadece arkadaşımın 100 Mbps kullanıp 3 Mb/saniye aldığını söyledim.Hey allahım...
100Mbps paket alınca 100Mbps mi alacak wow!
Eğer kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanın.
Eğer steam üzerindeki en yakın sunucu Turkey-İzmir gibi bir şey ise İstanbul yapın. İzmir tarafı kötü çalışıyor.
Arkadaş 10 dakikadır steam demiyor ama herkes steam diyor ben de anlamadım. Dediği gibi kabloyla bağlı değilseniz bağlanıp deneyin.Hey allahım...
100Mbps paket alınca 100Mbps mi alacak wow!
Eğer kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanın.
Eğer steam üzerindeki en yakın sunucu Turkey-İzmir gibi bir şey ise İstanbul yapın. İzmir tarafı kötü çalışıyor.
kablolu anlayamıyorum neden olduğunuArkadaş 10 dakikadır steam demiyor ama herkes steam diyor ben de anlamadım. Dediği gibi kabloyla bağlı değilseniz bağlanıp deneyin.
tam onu yapıdoumPeki Wİ-Fİ ile bağlanıp telefondan bir hız testi yapar mısın kaç çıkacak ona bakalım bir de .
oda 40 çıktıBir de 192.168.1.1 den hat değerlerinizi atar mısınız ?
teldeki 40 çıktı bakıyorum onadaoda 40 çıktı
tam nerden bakıcam 192...... ya girdimBir de 192.168.1.1 den hat değerlerinizi atar mısınız ?