İnternet Abonelik Sorunu

anil4845

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar geçen çarşamba internet alyorum diye yazmıştım hatta netspeed den abonelik başlatmıştım hiçbi sorun yoktu cumartesi bi mesaj geldi bana whattsapdan mesajdada ben türknetden ali aboneliğiniz va internet için adresinizi falan alabilir miyim diye sormuş bende netspeed le abonelik başlattığım için onlara herhangi bir internet almak istemiyorum dedim konuyu kapattım pazar günü netspeedi aradım ne zaman geliceksiniz diye ayın 14 ü yani bugün geliceklerdi tamam dedim dün tekrar aradım emin olmak için geliyo musunuz diye evet yarın arkadaşlar çıkmadan sizi arar dediler tamam dedim bugün tekrar aradım hopp demesinler mi aboneliğinizi iptal etmişsiniz nasl etmişiz diyorum cumartesi günü etmişsiniz diyolar cumartesi beni ne arayan oldu netspeed den ne soran sadece türknet whatssapdan yazdı abi şimdi ne alaksı var türknetle netspeedn bişi diyin lütfen bugün de diyolar ki aradığımda aboneliğinzi bildirdik sizi ararız allah bilir ne zaman ararlar nabiyim sizce ben şimdi bekliyim mi tamamen kapattırıyim mi aboneliğimi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri