Verdiği hız, Müşteri memnuniyeti, Fiyat, Firmanın bilindik olması vb. uzun bir süredir türktelekom kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Size tavsiyem hangi firmanın interneti size uygun fiyat ve güzel hız veriyorsa onu almanız ve taahhüt yaptırmanızı kesinlikle öneririm en az 1-2 yıl olacak şekilde çünkü türkiye gibi bir yerde sürekli zam geldiği için işini garantiye almak en iyisidir.Diyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb)
Yorumlarda bekliyorum
Fiyat sadece trde buDiyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb)
Yorumlarda bekliyorum
Şaka Maka 2 yıl önce aldık interneti telefonda fark edilmiyor yavaşlığı ama pcye geçince 1,2-1,9 arası download alıyorum bence aşırı yavaş sanırım 5 MBS internet 80 lira ucuz iyi hoşta bi işe yaradığı yok msim çok yüksek oluyor cs de valoda türk nete geçelim diyorum ucuz bu diyorlar kalsın bize göre iyi falan filanDiyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb)
Yorumlarda bekliyorum
Evet katılıyorum kac senedir aydır bir internet aldırmak için uğraşıyorum sürekli kesiliyor mobilde çok önemi olmuyorda pc çok sıkıntı ama sonunda başardım gibi bir şey alıcaz kısmetse turknetFiyat sadece trde bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka Maka 2 yıl önce aldık interneti telefonda fark edilmiyor yavaşlığı ama pcye geçince 1,2-1,9 arası download alıyorum bence aşırı yavaş sanırım 5 MBS internet 80 lira ucuz iyi hoşta bi işe yaradığı yok msim çok yüksek oluyor cs de valoda türk nete geçelim diyorum ucuz bu diyorlar kalsın bize göre iyi falan filan
Hocam biz alırken burda sadece Türk Telekom altyapısı falan var diyip kandırdılar (bence) çünkü 2 sokak 5-6 ev üstümüzde gecekondu evimiz amcam var onun interneti Turkcell ve altyapı var nasıl oluyor anlamadım bide 2 yıl tahahutumuz vardı internetin 2 yıl geçti ama hâlâ devam ediyoruz aynı fiyatta kullanmaya normalmiEvet katılıyorum kac senedir aydır bir internet aldırmak için uğraşıyorum sürekli kesiliyor mobilde çok önemi olmuyorda pc çok sıkıntı ama sonunda başardım gibi bir şey alıcaz kısmetse turknet
Tahhutlude normal oluyor galiba fiyat kandırmamışlardır genellikle binalarda 1 türk telekom altyapısı oluyor istersen turknet,turkcell, Kablonet altyapı sorgula kac mps varmı bak yani 2 sokak çok yakkin değil ama hat mevcut turkcelle ulaşıp altyapı başvurusunda bulunma varsa bulunabilirsinHocam biz alırken burda sadece Türk Telekom altyapısı falan var diyip kandırdılar (bence) çünkü 2 sokak 5-6 ev üstümüzde gecekondu evimiz amcam var onun interneti Turkcell ve altyapı var nasıl oluyor anlamadım bide 2 yıl tahahutumuz vardı internetin 2 yıl geçti ama hâlâ devam ediyoruz aynı fiyatta kullanmaya normalmi
babam interneti alıyor dikkat ettiği şeyler ucuzluğu ve taahhüt süresiDiyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb)
Yorumlarda bekliyorum
türknetteyiz o yüzdenDirek tahhutsuz internet almak