İnternet Alışveriş Stokları Tükeniyor

Reaksiyon skoru
160
Arkadaşlar internet üzerinden alışveriş. Yapacaksanız alacaklarinizi hemen almanızı öneririm. Çünkü stoklar yavaş tükenmeye başladı.acele edin

Arkadaşlar internet üzerinden alışveriş. Yapacaksanız alacaklarinizi hemen almanızı öneririm. Çünkü stoklar yavaş tükenmeye başladı.acele edin
Tekrar gelir. Arada oluyor böyle.

dolar düşer sakin olun. Fakat satıcılar fiyatları düşürür mü bilemicem

Şuan fiyatlar tavan yapıcak :).

Cok pahali arkadaslar. Kasimdaki indirimlerde kasayi 600 anakarti 585e rami 195e almıştım. Simdi kasa 900 anakart 900 ram 350 civari

Cok pahali arkadaslar. Kasimdaki indirimlerde kasayi 600 anakarti 585e rami 195e almıştım. Simdi kasa 900 anakart 900 ram 350 civari
Arkadaşa 180Tl 3000mhz ram aldırtmıştım. Ben almamıştım sonra alırım demiştim. Şimdi 300'den aşağı düşmüyor. Şansım beni hep yarı yolda bırakıyor.

Arkadaşa 180Tl 3000mhz ram aldırtmıştım. Ben almamıştım sonra alırım demiştim. Şimdi 300'den aşağı düşmüyor. Şansım beni hep yarı yolda bırakıyor.
Hic sorma. Itopyada gigabyte rx 590 999 TL'ye düşmüştü. Dahada duser dedim almadim. Bin pismanim şu anda hala eski sistemin ekran karti gt 730 kullanıyorum. Sanki fon makinesi çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor artik?

Benimde bilgisayarımdaki ekran kartı kötü alıcaktım fiyatlar uçmus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,195
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri