johnmurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Arkadaşlar internet üzerinden alışveriş. Yapacaksanız alacaklarinizi hemen almanızı öneririm. Çünkü stoklar yavaş tükenmeye başladı.acele edin
Dolar aldı başını gidiyor İnşallah sonumuz hayrolurBen tekrar gelmesini bekleyeceğim galiba. Şu an için çok zam geldi çünkü.
Tekrar gelir. Arada oluyor böyle.Arkadaşlar internet üzerinden alışveriş. Yapacaksanız alacaklarinizi hemen almanızı öneririm. Çünkü stoklar yavaş tükenmeye başladı.acele edin
Şuan fiyatlar tavan yapıcakArkadaşlar internet üzerinden alışveriş. Yapacaksanız alacaklarinizi hemen almanızı öneririm. Çünkü stoklar yavaş tükenmeye başladı.acele edin
Pc topluyodum yarım kaldı. Giç kaynağı bakmıştım 440 Tl idi şimdi 600Tl seviyesinde geziyor. Bir şey de alasım gelmiyo o yüzden, bekliyom.Dolar aldı başını gidiyor İnşallah sonumuz hayrolur
Bende sistem toplucağım o yüzden biraz beklemek zorundayım :/Pc topluyodum yarım kaldı. Giç kaynağı bakmıştım 440 Tl idi şimdi 600Tl seviyesinde geziyor. Bir şey de alasım gelmiyo o yüzden, bekliyom.
Arkadaşa 180Tl 3000mhz ram aldırtmıştım. Ben almamıştım sonra alırım demiştim. Şimdi 300'den aşağı düşmüyor. Şansım beni hep yarı yolda bırakıyor.Cok pahali arkadaslar. Kasimdaki indirimlerde kasayi 600 anakarti 585e rami 195e almıştım. Simdi kasa 900 anakart 900 ram 350 civari
Hic sorma. Itopyada gigabyte rx 590 999 TL'ye düşmüştü. Dahada duser dedim almadim. Bin pismanim şu anda hala eski sistemin ekran karti gt 730 kullanıyorum. Sanki fon makinesi çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor artik?Arkadaşa 180Tl 3000mhz ram aldırtmıştım. Ben almamıştım sonra alırım demiştim. Şimdi 300'den aşağı düşmüyor. Şansım beni hep yarı yolda bırakıyor.