İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

1778916781733.webp

Veri ekledim güzel olmuş eline sağlık , hız testi olması da ayrıca güzel

Harika bir iş çıkarmışsınız ben de veri ekledim, ülkedeki rezalet operatörlerin başarısızlıklarının tablosu

ben de ekledim eline sağlık, upload testi çok isabetli değil onu söyleyebilirim. normalde 900 civarı alıyorum testte 680 çıktı ölçüm sayısı az sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de yazılan yorumlar herkese açık değil sanırım neden?

Veriyi kaydettim fakat 2Ad. hata aldım Ssleri paylaşıyorum, 1nci de ilk veride konum yanlış algıladı silmek istediğimde bildirim yaparken böyle bir hata verdi, 2nci de ise yaşadığım il giresun fakat ilçelerin hiç biri gözükmüyor elle harita üzerinden seçmek zorunda kaldım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geri bildiriminiz için teşekkürler! 🙏
Bu şekilde güzel kişisel veri toplanabiliyor.
Merhaba, haritayı görüntülemek için üyelik veya herhangi bir bilgi istenmez. Sadece veri eklerken, bulunduğunuz bölgenin internet durumunu haritada gösterebilmemiz için adres bilgisi istenir ve bu bilgi başka hiçbir amaçla kullanılmaz. Ad, soyad, e-posta, telefon gibi kişisel bilgiler asla toplanmaz; daire numarası gibi spesifik adres detayları kesinlikle girilmez.

Toplanan tek şey; genel konum, hız, memnuniyet ve ISS verisidir. Haritada görünen pinler ise gizliliğinizi korumak için algoritma tarafından otomatik olarak 100 metre kaydırılır.

Proje tamamen açık kaynak kodlu. Kodları incelemek veya katkı sağlamak isterseniz repomuzu ziyaret edebilirsiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim! 🙏
ben de ekledim eline sağlık, upload testi çok isabetli değil onu söyleyebilirim. normalde 900 civarı alıyorum testte 680 çıktı ölçüm sayısı az sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de yazılan yorumlar herkese açık değil sanırım neden?
Her yorumun moderatör onayından geçmesi çok zaman alır ve iş yükünü artırır. Filtreleme sistemleri de %100 koruma sağlamadığı için yanlış veya hakaret içeren yorumlar gözden kaçıp yayınlanabilir; bu da hukuki olarak sorun olabilir. Şimdilik çok gerek olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:

Merhaba, haritayı görüntülemek için üyelik veya herhangi bir bilgi istenmez. Sadece veri eklerken, bulunduğunuz bölgenin internet durumunu haritada gösterebilmemiz için adres bilgisi istenir ve bu bilgi başka hiçbir amaçla kullanılmaz. Ad, soyad, e-posta, telefon gibi kişisel bilgiler asla toplanmaz; daire numarası gibi spesifik adres detayları kesinlikle girilmez.

Toplanan tek şey; genel konum, hız, memnuniyet ve ISS verisidir. Haritada görünen pinler ise gizliliğinizi korumak için algoritma tarafından otomatik olarak 100 metre kaydırılır.

Moderasyon tarafında ise durum şu: Şu an yanlış veya yanıltıcı verileri ayıklayabilmek adına gelen ham konum verileri arka planda sadece moderatörler tarafından görülebiliyor. Onaylanan pinlerin noktasal adresini veritabanından tamamen silmek anonimleştirmek üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca yasal süreçleri tam oturtmak adına yakında veri ekleme ekranına bir açık rıza metni ve onay kutucuğu da ekleyeceğiz.

Proje tamamen açık kaynak kodlu. Kodları incelemek veya katkı sağlamak isterseniz repomuzu ziyaret edebilirsiniz.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim! 🙏

Her yorumun moderatör onayından geçmesi çok zaman alır ve iş yükünü artırır. Filtreleme sistemleri de %100 koruma sağlamadığı için yanlış veya hakaret içeren yorumlar gözden kaçıp yayınlanabilir; bu da hukuki olarak sorun olabilir. Şimdilik çok gerek olduğunu sanmıyorum.
yapılan yorumları diğer insanlar görmeyecekse sadece mod ekibi görecekse ne anlamı var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,714
Üyeler
195,716
Son üye
axlezolt
Geri