İnternet altyapım yok nasıl olabilir

XneOn

80+
Reaksiyon skoru
16
Sa türknette altyapı sorguladığımda yok diyor şu anda türktelekom kullanıyorum 12 download internet 110-115 TL mi ne.türknette 100 TL ye 100 downlod internet istiyorum altyapı nasıl olabilir nerelere başvurmalıyım?

Netspeed den sorgulama yapın adsl ile altyapın gerçekten üzgünüm ama vatandaş olarak bizim taleplerimiz dikkate alınmıyor özellikle bu internet konularında binadaki sakinler ile imza topla bulunduğun bölgedeki müdürlüğe gidip dilekçe verin

Sa türknette altyapı sorguladığımda yok diyor şu anda türktelekom kullanıyorum 12 download internet 110-115 TL mi ne.türknette 100 TL ye 100 downlod internet istiyorum altyapı nasıl olabilir nerelere başvurmalıyım?
Yoksa yapacak bişey yok. Tüm mahalleyi ikna et getirirler. Geçmiş olsun. Ben talep yapmadım ama 1000 geldi mesela şans isi

Alt yapın gerçekten yoksa tek başına başvurarak bir şey yapamazsın onlarca abone olacak kişi bulman lazım ki seni dikkate alsınlar.

Geri