İnternet aşırı yavaş

Reaksiyon skoru
128
Speedtest'te hız ölçümü yaptığımda normal aldığım değerleri görüyorum ama kullanıma geldiğimde YouTube'da, Kick'de sürekli kalite düşüyor ve yayınlar takılıyor. Twitter gibi yerlerde de gönderiler aşırı yavaş yükleniyor, internetteki sayfaların yüklenmesi çok uzun sürüyor. Sorun nedir, nasıl çözebilirim bunu?

Aynı sorundan bendede var hocam hangi sağlayıcı?

bende de kick te aynı sorun var.
yt de takılmadan 2k kalite de izliyorum ama kick te 1080p arada takılıyor.

GıbırNet. Son 1-2 haftadır falan böyle.
Beni geçtiğimden beri illallah ettirdi hocam. 2 ay oldu geçeli şuan pişmanım benim 2 aydır öyle. Sizde var mı bilmiyorum ama felaket paket kaybı var uzak durmak gerek.

bende de kick te aynı sorun var.
yt de takılmadan 2k kalite de izliyorum ama kick te 1080p arada takılıyor.

Kick ve YouTube'da hiçbir sorun yoktu bundan 1-2 hafta öncesine kadar ama şu sıralar hep böyle. Dün gece ben de yayın izlerken 720p'ye falan aldım takılmasın diye ama yine de rezaletti yayın. YouTube zaten evlere şenlik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni geçtiğimden beri illallah ettirdi hocam. 2 ay oldu geçeli şuan pişmanım benim 2 aydır öyle. Sizde var mı bilmiyorum ama felaket paket kaybı var uzak durmak gerek.

Bir hız testi yapayım dedim, 2 dakikadır speedtestin yüklenmesini bekliyorum.

Kick ve YouTube'da hiçbir sorun yoktu bundan 1-2 hafta öncesine kadar ama şu sıralar hep böyle. Dün gece ben de yayın izlerken 720p'ye falan aldım takılmasın diye ama yine de rezaletti yayın. YouTube zaten evlere şenlik.

Bir hız testi yapayım dedim, 2 dakikadır speedtestin yüklenmesini bekliyorum.
Tecrübeli olmadıklarını düşünüyorum ben hocam. Beni diyorum bursa pop bağlayın oraya daha yakınım diyorum inatla ping değerleriniz çok iyi ( iyi dediği ping bir 40 bir 50 bir 55 çıkıyor )
Beni bıktırdı 3. Ay dolsun geri Türknet geçeceğim.

Tecrübeli olmadıklarını düşünüyorum ben hocam. Beni diyorum bursa pop bağlayın oraya daha yakınım diyorum inatla ping değerleriniz çok iyi ( iyi dediği ping bir 40 bir 50 bir 55 çıkıyor )
Beni bıktırdı 3. Ay dolsun geri Türknet geçeceğim.

Ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum tekrardan. 100 TL fark vereyim adam gibi internet kullanayım, yoksa olmayacak böyle sürekli.

Ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum tekrardan. 100 TL fark vereyim adam gibi internet kullanayım, yoksa olmayacak böyle sürekli.
En iyisi hocam. Tamamen aynı düşünüyorum 100 200 fazla verip iyi kullanmak en mantıklısı. Maalesef bende ucuz diye geçtim ama anladım ucuz etin yahnisi yenmiyormuş 😂

Beni şimdi de kayseri pop bağlamışlar oradan internete bağlanıyorum 😂😂 bulunduğum konuma 520km 😂😂

En iyisi hocam. Tamamen aynı düşünüyorum 100 200 fazla verip iyi kullanmak en mantıklısı. Maalesef bende ucuz diye geçtim ama anladım ucuz etin yahnisi yenmiyormuş 😂

Beni şimdi de kayseri pop bağlamışlar oradan internete bağlanıyorum 😂😂 bulunduğum konuma 520km 😂😂

Gerçekten öyle. Comnet'e de ucuz diye geçmiştim, sonrası malum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,563
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri