Neler Yeni

İnternet Bağlantı Sorunu

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim? birde kasaya bağladığım antenin ışığı yanıp yanıp sönmeke bazen de sabit kalmakta bunun sebebi nedir?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim?
Sinyal artırıcı bi cihaz vardı onu alabilirsin. Antenin önünde bir şey olmasın önü tamamen açık olsun onun dışında yeni cihaz gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim?
Lütfen spam yapma

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sinyal artırıcı bi cihaz vardı onu alabilirsin. Antenin önünde bir şey olmasın önü tamamen açık olsun onun dışında yeni cihaz gerekir

Lütfen spam yapma
cihazı zaten yeni aldım

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lütfen spam yapma
spam yyapmadım ki

Link at bi bakıyım

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Sen neden kablolu kullanmıyorsun pc yi ?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
iyi akşamlar super online kullanıyorum modemm salonda salonla odam arasında 1 duvar var sadece karşım salon yani biraz az çekiyor internetim masaüstü kullanıcısıyım anten ise Asus un bir antenli interneti. antenlerin ikiside aynı pozisyonda havaya bakmakda. daha hızlı alabilmesi vs. tarzı şeyler için ne yapmam gerekir antenleri ne tarafa yöneltmeliyim? birde kasaya bağladığım antenin ışığı yanıp yanıp sönmeke bazen de sabit kalmakta bunun sebebi nedir?
Yanıp sönen ışık flash belleklerdeki gibi veri giriş çıkışı olduğu zaman yanan ışık.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
kablo çekeceğim yer yok çok ters kalıyor
Dostum kullandığın alıcı gayet iyi demek ki o kadar oluyor bundan kurtulman için kablo çekmen gerek fakat yerin yokmuş. Öyle antenle oynamakla düzelmez

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
Yanıp sönen ışık flash belleklerdeki gibi veri giriş çıkışı olduğu zaman yanan ışık.
peki antenleri ters çevirip modeme doğru yöneltmeli miyim yoksa yukarı normal olarak mı kalsın

Dostum kullandığın alıcı gayet iyi demek ki o kadar oluyor bundan kurtulman için kablo çekmen gerek fakat yerin yokmuş. Öyle antenle oynamakla düzelmez
antenler ne tarafa bakmalı

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
peki antenleri ters çevirip modeme doğru yöneltmeli miyim yoksa yukarı normal olarak mı kalsın
Yukarı bakmalı ama istersen birini böyle cam tarafına doğru yatırabilirsin dene bak ölç hızlara bak ona göre bi yol çiz

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih

antenler ne tarafa bakmalı
Antenleri farklı konumlara çevirirseniz daha iyi bir performans alırsınız.
Ne tarafa çevireceğiniz cihazların konumuna bağlı, deneyerek bulabilirsiniz.

Size şöyle bir video tavsiye edeceğim;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,039
Üyeler
163,931
Son üye