Neler Yeni

Yardım İNTERNET BAĞLATACAĞİM ama komşum izin vermiyor

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
Arakadaslar Kocaeli / Gebze de oturuyorum Binamiza Fiber İnternet bağlatacagiz Fakat Gelen ekipler sokağin basina Direk dikleri gerekiyor. Köşede oturan Komşu evimin Etrafina Direk dikmeyin yoksa yıkarim demiş Mahalle muhtari fln gelmiş ikna edememişler Ekipler 3 sene de 5 kere fln gelmişler ama nafile Normalde oyle bi hakki varmi bilmiyorum Cimer den fln Yazdim Fiber Kablonun Kazi Çalişmasi yapilarak toprak altin dan Gelmesini istedim Belediye ile konustum Yardimci olacaklarini soylediler Ama Ttnt mudurlugu Daha once Boyle bi Proje fln pahali olur diye yapmamiş

Bana yardimci olabilecek varmi Bu konunhakkin da neler yapabilir daha once basina gelen varmi 🥺

Ekler

• IMG_20230823_084723.jpg
    IMG_20230823_084723.jpg
    238.7 KB · Hit: 95

Aykut D.

80+ Gold
Arakadaslar Kocaeli / Gebze de oturuyorum Binamiza Fiber İnternet bağlatacagiz Fakat Gelen ekipler sokağin basina Direk dikleri gerekiyor. Köşede oturan Komşu evimin Etrafina Direk dikmeyin yoksa yıkarim demiş Mahalle muhtari fln gelmiş ikna edememişler Ekipler 3 sene de 5 kere fln gelmişler ama nafile Normalde oyle bi hakki varmi bilmiyorum Cimer den fln Yazdim Fiber Kablonun Kazi Çalişmasi yapilarak toprak altin dan Gelmesini istedim Belediye ile konustum Yardimci olacaklarini soylediler Ama Ttnt mudurlugu Daha once Boyle bi Proje fln pahali olur diye yapmamiş

Bana yardimci olabilecek varmi Bu konunhakkin da neler yapabilir daha once basina gelen varmi 🥺
yaptırın zarar verip yıksın yıkmasından mala zarardan dava edersiniz

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer

Şahsi arazisi değilse bir bok yapamaz merak etme yaparsa dava ile gömerler adamı

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Komşunu kafes dövüşüne çağır.

JSezar

80+ Silver
sanırım direkt dikilecek yere @TeknoPiyon 'un dediği gibi komşunun arazisi.rızasını almadan bir şey yaptıramazsınız.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,533
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Adamın arazisine dahilse izin vermeme hakkı vardır diye düşünüyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,533
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hatta geçtim interneti devlet sırf bu yüzden yol bile yapamıyor bazı sokaklarda, caddelerde. Benim arazimden yol geçiremezsin diyor :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
Muhtemel adamın arazisine dahildir orası.Dava etseniz de sonuç çıkmaz.Üstüne dava yiyebilirsiniz.Tatlı dille huyuna gitmeye çalışın az.Kendisine ait bölge olmasa zaten çalışmayı tamamlardı tt

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
apartmanda oturuyorsunuz anladığım kadarı ile ve ttnet ekipleri de direği kesinlikle sizin bahçenize dikmeyecektir bu durumda komşunuz manzarası kapanıyor diye direk yıkmak gibi bir hakka sahip değil ve yaparsa da kamu malına zarar vermekten 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası alır ve duruma göre bu ceza para cezasına çevrilebilir asıl sorun direği dikecek yetkililer neden komşunuzu dinliyor?

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
YUNUS
apartmanda oturuyorsunuz anladığım kadarı ile ve ttnet ekipleri de direği kesinlikle sizin bahçenize dikmeyecektir bu durumda komşunuz manzarası kapanıyor diye direk yıkmak gibi bir hakka sahip değil ve yaparsa da kamu malına zarar vermekten 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası alır ve duruma göre bu ceza para cezasına çevrilebilir asıl sorun direği dikecek yetkililer neden komşunuzu dinliyor?
Valla bende anlamadim Neden Ekipler ile konustum gidin ikna edin Biz bisey yapamayiz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemel adamın arazisine dahildir orası.Dava etseniz de sonuç çıkmaz.Üstüne dava yiyebilirsiniz.Tatlı dille huyuna gitmeye çalışın az.Kendisine ait bölge olmasa zaten çalışmayı tamamlardı tt
Komsulara sordum Kim Adamin bahcesi diyor kimi de evinin yanindiyor

Şahsi arazisi değilse bir bok yapamaz merak etme yaparsa dava ile gömerler adamı
Ekiplere dedim sizdikin diregi bisey olursa Sikayetci oluruz
Ama onlar Biz masraf yaptiktan sonra bidaha Dikim ile uğrasamayiz diyor

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Valla bende anlamadim Neden Ekipler ile konustum gidin ikna edin Biz bisey yapamayiz diyor

Komsulara sordum Kim Adamin bahcesi diyor kimi de evinin yanindiyor

Ekiplere dedim sizdikin diregi bisey olursa Sikayetci oluruz
Ama onlar Biz masraf yaptiktan sonra bidaha Dikim ile uğrasamayiz diyor
bu çok saçma bir durum kamuya ait bir alana değil senin komşun apartmanda ki kimse karışamaz belediye yada kamu kurumları neyse artık planlandığı gibi işlem yapabilir bu çok saçma bence işin içinde senin komşu diğer çalışanları rüşvetlemiş başka açıklaması yok

Uygunsuz davranış
Muhtemelen yaşlı bir insan o yüzden g*bermesini bekleyeceksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye
yildirimozew
Top Bottom