Neler Yeni

Yardım İnternet Bir Anda 0.01mbps ye düşüyor, Discord dışında hiçbir şey açılmıyor.

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
İnternetim normal seyrinde akıcı bir şekilde gezinirken, oyun oynarken bir anda internet hızı sanki 0.01mbps ye düşüyor gibi oluyor. Discord dışında bütün sitelerden veya oyunlardan atıyor. Youtube da sadece 144p izleniyor oda 1dk bekliyorum öyle yükleniyor. Aradığım zaman bizde bir kopma sorunu gözükmüyor diyorlar. Bende zaten kopma olmuyor internet hızı düşüyor diyorum. Dediğim gibi kopma gözükmüyor bizden kaynaklı değil diyorlar. 2 aydır modeme restart atarak düzeltiyordum fakat artık sıkmaya başladı. Maçın ortasında birden atıyor, video çekerken birden atıyor. Sinir olmaya başladım artık. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece modemi yeniden başlatınca düzeliyor.

En İyi Cevap
Sorunun kaynağı hattınız.
CRC Hatası çok. Bu hatalar gönderilemeyen paketleri gösteriyor. Ayrıca upload tarafında hat zayıflamanız da çok fazla. Büyük ihtimal bu yüzden Upload normalden çok daha düşük.

Çözüm olarak Ankastre-Modem arasındaki kabloyu CAT6 İle yeniletmenizi, Kablo zaten iyiyse (ki iyi durmuyor) hattın arasındaki ekleri YAK-1 Konnektör alıp yeniden yaptırmanız.
Bu sorunla ilgili olarak Türk Telekom'u arayıp onlar hata yok dese bile kopma sorunundan arıza kaydı açtırın. Ekipler gelip baksın.
İlgilenmezlerse (ki ilgilenirler) Twitter'dan @TTDestek'e yazabilirsiniz.

İyi günler.
Top Bottom