Neler Yeni

internet dağıtıcı taksam iş görür mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak
arkadaşlar iyi gunlar benim internet modemim üst katta ,alt kata alamıyorum modemi bı yüzden alt kata bitane bundan taksam iş gorur mu
IMG_5363.png

vodafone 70mgpt alıyorum ortalama

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Selam. Kesinlikle alma, paranı çöpe atarsın.

Katlar arası “priz” üzerinden birebir kablolu/kablosuz internet hızı taşımak istiyorsan en iyi çözüm budur.

yenerinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ufuk yener
Arkadaşın attığın linktekinin prizli olanı mevcut bende 200 mpbslik internetimi 3 oda uzakta prizden 180-190 civarı alıyorum kablo ile. Benimkinin wifi desteği yok ethernet ile bağlanıyorum.
1719737805029.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın attığın linktekinin prizli olanı mevcut bende 200 mpbslik internetimi 3 oda uzakta prizden 180-190 civarı alıyorum kablo ile. Benimkinin wifi desteği yok ethernet ile bağlanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
link atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam. Kesinlikle alma, paranı çöpe atarsın.

Katlar arası “priz” üzerinden birebir kablolu/kablosuz internet hızı taşımak istiyorsan en iyi çözüm budur.

hocam fiyatları biraz pahalı geliyor ya

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
link atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam fiyatları biraz pahalı geliyor ya
Menzil genişletici hiçbir işe yaramaz katlar arasında. Eğer alt kata modemden ethernet kablosu atma şansın varsa, eski kullanmadığın bir modeme girerek dağıtıcı olarak da kullanabilirsin.

Narcoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Recep
Attığınız xiaomi modelini kullanmaktayım. Kesinlikle önermem. Parayı çöpe atmış olursunuz. Ben aynı evin içinde hala eziyet çekiyorum diyebilirim. Çekse bile hızınızı çok düşürür keyifli internet kullanamazsınız.benim hızım 200den 20ye düşüyor. Ve hala belli noktalarda çekmiyor bile. Ha sadece whatsapp a gireceğim derseniz alın ama o da mantıklı değil. Dizi/film izletmez YouTube da 240p/360p gezersiniz. Rahatça instagram bile kullanamazsınız hocam. Diğer arkadaşın attığı tplink tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom