Yardım İnternet değişim süreci

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Arkadaşlar ben turknet müşterisiyim ancak hiç memnun değilim ilk 3 ay 100 mbps almama rağmen yaklaşım 6-7 aydır 22mbps alıyorum, sormak istediğim soru başka bir internete geçsem bu işlem kaç gün sürer.
Çünkü evden çalışıyorum bu nedenden değiştiremedim ama katlanabilecek şekilde değil işimi aksatmadan nasıl yapılabilir aynı gün bağlantı gerçekleşir mi ?

Allah korusun denilecek durumlardansınız ama direkt kapatmak için başvuru yapın faturalarınızı ödeyin ve dilekçeyi direkt gönderin.
Yeni bir servis sağlayıcısı bulunduğunuz konuma göre değişir ama benimkisi vodofone net 2 günde gelip bağlayıp açtılar.
Kapattırmak için başvuru yaptığınız gün aynı anda yeni bir internet içinde başvuru yaparsanız tam denk gelir gibi bir şey.

Allah korusun denilecek durumlardansınız ama direkt kapatmak için başvuru yapın faturalarınızı ödeyin ve dilekçeyi direkt gönderin.
Yeni bir servis sağlayıcısı bulunduğunuz konuma göre değişir ama benimkisi vodofone net 2 günde gelip bağlayıp açtılar.
Kapattırmak için başvuru yaptığınız gün aynı anda yeni bir internet içinde başvuru yaparsanız tam denk gelir gibi bir şey.
pandemi olmasa 5 kez değiştirirdim de bu evden çalışma olayı bozuyor herşeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,380
Üyeler
189,831
Son üye
asdasdasa
Geri