Neler Yeni

Çözüldü✓ Internet download manager (idm) youtube videosunda gözükmüyor

wruno

80+
herhangi bir indirme yapıldıgında algılıyor onlarda problem yok, fakat youtube videolarında normalde sag ustte cıkan indirme butonu çıkmıyor. sildim yükledim güncellemeye baktım . türkçe/yabancı 8-10 videoya baktım hiçbiri çözmedi. crack vs degil satın aldım. varmı bir öneriniz?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
snop02
Sitesinden veya tarayıcı magazadan eklenti uzantısı indirdin mi?
Yada uzantılarda açık mı? vs..

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
yolcu arslan
herhangi bir indirme yapıldıgında algılıyor onlarda problem yok, fakat youtube videolarında normalde sag ustte cıkan indirme butonu çıkmıyor. sildim yükledim güncellemeye baktım . türkçe/yabancı 8-10 videoya baktım hiçbiri çözmedi. crack vs degil satın aldım. varmı bir öneriniz?
sürüm numarası kaç. Sürüm güncellemen gerekebilir. Çübkü idman bir üçkağıtçılık yapmış ve artık güncel olmayan sürümden youtube indirmeyi kaldırıyor. Sürüm 26 benim şuan daha düne kadar indirme yapılıyordu şuan yok sürüm 32 var onda sorunsuz çalışıyor.

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitesinden veya tarayıcı magazadan eklenti uzantısı indirdin mi?
Yada uzantılarda açık mı? vs..
evet hocam
İdm ve tarayıcıyı güncellemesi varsa yapıp deneyin.
google güncelleme vardı yaptım fakat düzelmedi
sürüm numarası kaç. Sürüm güncellemen gerekebilir. Çübkü idman bir üçkağıtçılık yapmış ve artık güncel olmayan sürümden youtube indirmeyi kaldırıyor. Sürüm 26 benim şuan daha düne kadar indirme yapılıyordu şuan yok sürüm 32 var onda sorunsuz çalışıyor.
6.42 yazıyor hocam, güncelleye basınca zaten güncel diyordu

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçenlerde bende de çıkmıyordu, baktım güncelleme varmış güncellendim düzeldi, tarayıcınızda ki eklentiyi kaldırıp yeniden kurun denemediyseniz

wruno

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gun once yeni guncelleme gelmis onu yapınca duzeldi, tesekkur ederim ilgilenenlere

Top Bottom