1 aydır internet kesintisi yaşıyordum kablo kopmasından dolayı. Daha yeni yapıldı ve sanki internet eskisi gibi değil. Mesela faceitte pingim eskisinden yüksek , mermilerim sanki kayıt olmuyor . Maç tekrarlarını izliyorum mermiler adamın içinden geçiyor gibi. Valoranttada aynı şeyleri yaşıyorum. Karşı rakibi öldürmek için 30 mermi spray yapmak zorunda kalıyorum eskiden tek tek attığımda bile giderdi. Faceitte 10 levelim csyi 2014 den beri oynuyorum. Arkadaşlarda şaşırıyor adam nasıl ölmüyor diye. İnternette baya bir araştırdım ama çözüm bulamadım.
- Faceitte eskinde alman sunucusunda 45-50 iken şuanda 70-80 arası alıyorum. bufferbloat testim önceki ile aynı B çıkıyor.
- Valorantta neredeyse hiç gitmiyor . Ekipmanlarım aynı internet için başka ne kontroller yapabilirim?
Aklıma ilk gelen internet kablosu çok eski ve sürekli yama yapılmış halde acaba bundan mı kaynaklı ? Fakat bir loss felan yok gibi gözüküyor. Modem kneetic ve türktelekom var ikisi ile deneme yaptım aynı sonucu aldım.
- Faceitte eskinde alman sunucusunda 45-50 iken şuanda 70-80 arası alıyorum. bufferbloat testim önceki ile aynı B çıkıyor.
- Valorantta neredeyse hiç gitmiyor . Ekipmanlarım aynı internet için başka ne kontroller yapabilirim?
Aklıma ilk gelen internet kablosu çok eski ve sürekli yama yapılmış halde acaba bundan mı kaynaklı ? Fakat bir loss felan yok gibi gözüküyor. Modem kneetic ve türktelekom var ikisi ile deneme yaptım aynı sonucu aldım.