Asdasdasdasdas
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
dun aksam oyun oynarken internet gitti geldiginde discord uygulaması bozulmustu fakat tarayıcıdan gırebılıyorum sorunu bılen var mı acaba?
Discord Kapalıdun aksam oyun oynarken internet gitti geldiginde discord uygulaması bozulmustu fakat tarayıcıdan gırebılıyorum sorunu bılen var mı acaba?
tahminimce ip degisikligi oldu ve sizi dns izin vermeyen bir ip ye atadi hangi iss kullaniyorsunuz ve alternatifleri denediniz mi?dun aksam oyun oynarken internet gitti geldiginde discord uygulaması bozulmustu fakat tarayıcıdan gırebılıyorum sorunu bılen var mı acaba?
Aynısı oldu dediğiniz gibi farklı DPI seçtim düzeldi.tahminimce ip degisikligi oldu ve sizi dns izin vermeyen bir ip ye atadi hangi iss kullaniyorsunuz ve alternatifleri denediniz mi?
o nasıl yapııyor hocamAynısı oldu dediğiniz gibi farklı DPI seçtim düzeldi.
iss ne oluıyor bilmiyorumtahminimce ip degisikligi oldu ve sizi dns izin vermeyen bir ip ye atadi hangi iss kullaniyorsunuz ve alternatifleri denediniz mi?
internet servis saglayicisi.o nasıl yapııyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iss ne oluıyor bilmiyorum
Hocam indirdiğiniz klasörde birden fazla seçeneğiniz var üstten alta doğru tek tek deneyerek çözmüştüm.o nasıl yapııyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iss ne oluıyor bilmiyorum