televizyon tamiri yapan yerlere sor led tamiri yapıyorlar geneldeMonitörün ledleri bozuldu fakat çoğu yer tamir etmiyor bunu tamir edecek bildiğiniz bir yer var mı acaba ?
uymazsa bile bulurlar uyan bir tane. sor soruşturOnlarda bulunan ledler bu monitöre uyar mı ?
Nerede oturuyorsunOnlarda bulunan ledler bu monitöre uyar mı ?
Garanti olarak MSI ya yolla garanti dışındaysa para karşılığında yapıyorlar diye biliyorumMonitörün ledleri bozuldu fakat çoğu yer tamir etmiyor bunu tamir edecek bildiğiniz bir yer var mı acaba ?
Bı de panel bozulmuş ledler değil (galiba)Garanti olarak MSI ya yolla garanti dışındaysa para karşılığında yapıyorlar diye biliyorum
Yok hocam garanti dışı bir de yapmıyorlar ben sana 0 vereyim sen 0 parasını bana ver diyorlar. Anlamı yok yani yeni monitör alırım daha iyi.Garanti olarak MSI ya yolla garanti dışındaysa para karşılığında yapıyorlar diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı de panel bozulmuş ledler değil (galiba)
HatayNerede oturuyorsun
Yok hocam ledlerde sıkıntı var yaptırdım ama şimdi de 15 dk sonra yaşıyorum sıkıntıyıGaranti olarak MSI ya yolla garanti dışındaysa para karşılığında yapıyorlar diye biliyorum
Bı de panel bozulmuş ledler değil (galiba)
Servis point i aradağımda panel değişimi olursa monitör fiyatı alırız diyordu ama led değişimi yapıyor mu bilmiyorum yarın sorayım.Yok hocam garanti dışı bir de yapmıyorlar ben sana 0 vereyim sen 0 parasını bana ver diyorlar. Anlamı yok yani yeni monitör alırım daha iyi.
Hatay