İnternet Güçlendirici

Reaksiyon skoru
116
Arkadaşımın interneti leş modemi 2 kat aşağıda komşuyla beraber kullanıyorlarmış internet güçlendirici alsak işe yarar mı yararsa ne yarar önerebilir misiniz ben 1 tane buldum aşağıya koydum linki

bunlar oyun oynamak için pek iyi değil. Menzil genişleticiler genelde internete girsin yeter tarzı ürünler oluyor.

2 katta hala çekebiliyosa o modem leş değildir ama zaten 2 kat çok fazla bir mesafe. Eğer sadece kablosuz bağlanacaksa, menzil genişletici alıp, kabloyla menzil genişleticiye bağlamak en kolay çözüm.

Arkadaşımın interneti leş modemi 2 kat aşağıda komşuyla beraber kullanıyorlarmış internet güçlendirici alsak işe yarar mı yararsa ne yarar önerebilir misiniz ben 1 tane buldum aşağıya koydum linki
Onun yerine kablo çekip access point ile çok daha iyi bi internete kavuşabilir. İnternette güçlendirici adı altında satılan şeyler pek sağlıklı olmuyor heleki arada 2 kat varsa

kaablo çekemezmiş izin vermemiş pederi sanırım bende söyledim de onun yerie bu internet güçlendirici falan olur dedi

Wifi extenderler 3 4 günde 1 kez ana modemdeki interneti kesiyor düzeltmek için modemi yeniden başlatmak gerekiyor. Eğer olacaksa mesh sistem olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,450
Üyeler
195,629
Son üye
Ezenlik
Geri