qos ayarına bakın biHepsi aynı
pc ye gelen kabloda sıkıntı olabilir bendede aynısı oldu telefonda yüksek pc de düşük çıkıyordu internet kablom yetersizmiş yeni kablo aldım 1000 mbps ye kadar destekliyorBugün yeni modem ve internet taktırdık fakat tarife 100 mbps hız olarak gözüküyor bağazı cihazlar 100 bağazı cihazlar 50 mbps hızında oluyor nedenini bilen var mı ?
internet markanız neydi 192.168.1.1 i deneyinNereden bakabilirim
Yok 2 telefondan baktım biri 100 biri 40 alıyorpc ye gelen kabloda sıkıntı olabilir bendede aynısı oldu telefonda yüksek pc de düşük çıkıyordu internet kablom yetersizmiş yeni kablo aldım 1000 mbps ye kadar destekliyor
hangisi 40 alıyorYok 2 telefondan baktım biri 100 biri 40 alıyor
qos yani paket sınırlayıcı olabilir bi bakarsanızYok 2 telefondan baktım biri 100 biri 40 alıyor
Onu bulamadım ama 5g ve 2.4 g olarak 2 hız var ama 2 cihaz 5G de ama bağazı cihazlar 5g geçirilemiyor 2.4 g oluyor nasıl geçirebilirim ?qos yani paket sınırlayıcı olabilir bi bakarsanız
cihaz desteklemiyrdur 5g yi o hızı yavaş dediğiniz telefonun markası neOnu bulamadım ama 5g ve 2.4 g olarak 2 hız var ama 2 cihaz 5G de ama bağazı cihazlar 5g geçirilemiyor 2.4 g oluyor nasıl geçirebilirim ?