Biri 1 saatte indiriyorsa diğeri 1 dkdan az sürede indiriyorMesela 32 mbps ve 5 uploadla 1000 mbps ve 1000 upload arasında ne fark var bilgilü biri anlatabilirmi oyunlarda ne fark eder
Oyunlarda ping azalıyor. Dosya indirme de ya da yüklemede zamandan ve sabırdan tasarruf ediyorsun.Mesela 32 mbps ve 5 uploadla 1000 mbps ve 1000 upload arasında ne fark var bilgilü biri anlatabilirmi oyunlarda ne fark eder
Peki oyunlarda nasıl bir şey oluyo hocamBiri 1 saatte indiriyorsa diğeri 1 dkdan az sürede indiriyor
Oyun akıcılığını etkiliyomu hocamOyunlarda ping azalıyor. Dosya indirme de ya da yüklemede zamandan ve sabırdan tasarruf ediyorsun.
He Anladım hocam peki oyunları akıcı yapıyomu yada oyunlar hızlı oluyomusaniyede indirme ve yükleme hızlar. mesela 32 mbps le saniyede 4 mb indirme yaparken 1000 mbps le saniyede 125 mb indirme yaparsın
Evet.Peki oyunlarda nasıl bir şey oluyo hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun akıcılığını etkiliyomu hocam
ping değeri tam olarak indirme hızıyla alakalı değil. sen 100 hızda 60 ping alırken başkası 20 hızla 30 ping alabilir. Bu daha çok oyun sunucsuna yakın olmayla alakalıPeki oyunlarda nasıl bir şey oluyo hocam
Oyun akıcılığını etkiliyomu hocam
Çok teşekkür ederim hocamEvet.
Teşekkürler hocamping değeri tam olarak indirme hızıyla alakalı değil. sen 100 hızda 60 ping alırken başkası 20 hızla 30 ping alabilir. Bu daha çok oyun sunucsuna yakın olmayla alakalı
İnternet hızı ile pingin ne alakası var açıklar mısınız ?Oyunlarda ping azalıyor. Dosya indirme de ya da yüklemede zamandan ve sabırdan tasarruf ediyorsun.
Hız farkı işte 250 ile giden araba ile 150 ile giden araba arasında ne fark varsa aynı fark var.Mesela 32 mbps ve 5 uploadla 1000 mbps ve 1000 upload arasında ne fark var bilgilü biri anlatabilirmi oyunlarda ne fark eder
FPS'i etkilemezHe Anladım hocam peki oyunları akıcı yapıyomu yada oyunlar hızlı oluyomu
Teşekkürlerİnternet hızı ile pingin ne alakası var açıklar mısınız ?
Hız farkı işte 250 ile giden araba ile 150 ile giden araba arasında ne fark varsa aynı fark var.
En büyük avantajı 32mbps internetinin 30mbpsini kullansan ping olur stabilliği düşer fakat 1000mbps ile kolay kolay bu olmaz.
Hocam fps zaten etkilemez akıcılığı merak ettim mesela 390hz monitör 144 den daha akıcıdır yani internetin oyun akıcılığına etkisü varmıdırFPS'i etkilemez
online oyunlarda ping olarak varTeşekkürler
Hocam fps zaten etkilemez akıcılığı merak ettim mesela 390hz monitör 144 den daha akıcıdır yani internetin oyun akıcılığına etkisü varmıdır