İnternet hızım 1000 MBPS Olmasına rağmen chrome'da 1 mbps

SeryXS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
İnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?

İnternetim 1000 mbps speed testden kontrol ediyorum hatta steamden oyun indirirken 800 mbps alıyorum ama chrome'da bir dosya indirirken 1200 Kb alıyorum yani 1 mbps (paralel indirme aktif) nasıl düzeltebilirim?
İndirdiğin yer ile de alakalı olabilir bu durum

Paketlerde Her Zaman Düşüş Olur Ama 200 Mbps Normal Değil. Müşteri Hizmetleriyle iletişime Geçin.

Düzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.

Buradan dosya indirmeyi dene. İndirdiğin dosya test dosyasıdır içeriğini açma. Daha stabil ve hızlı bir indirme yapmak istersen İnternet Dowloand Manager indirip bunun ile birlikte dosya indirmeni öneririm.
1000Mbps internet paketim var IDM ile saniyede 120mbps indirme yapabiliyorum.

Düzeltilecek bir şey yok. Chrome'da siteler sana belli bir indirme hızı verir. Yani o sitenin limiti neyse saniyede o kadar megabit indirip yükleyebilirsin. Bunu hızlandırmak için IDM (Internet Download Manager) kullanabilirsin. Aynı anda dosyanın farklı kısımlarını toplamda aynı anda 32 kere indirerek sonra dosyayı birleştiriyor. Yani indirme hızın destekliyorsa ki destekliyor hızını 32 kata kadar arttırabilir.
IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederim

IDM'yi deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim, bir aylık deneme süresi sunuyor o bittiğinde eğer parayla orijinalini satın almak istemezseniz. FDM (Free Download Manager) adlı uygulamayı deneyebilirsiniz. Ben güncel olarak onu kullanıyorum sadece çok ufak kırpılmış versiyonı.

Steam vb. sitelerde yavaşlık gördüğün an modemini yeniden başlat düzelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,092,917
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri