Düzelir kendi kendine diye düşünüyorum. Bazenleri kendi kendine sorun olabiliyor.normal hızım 100 mbps civarı bi anda 1 e düştü lütfen yardım beyler
Türksat'ta da bazen internet yavaşlayıp ping yükseliyordu mesela. Sonra kendi kendine düzeliyordu. Turkcell'de g-ponda da birkaç gün önce sapıtma oldu. 600-700 civarını geçmiyordu ve biraz ping vardı. Bazı siteler yavaş yükleniyor gibiydi ve bazı şeyler kbsn hız ile iniyordu. Kendi kendine düzelmişti sonradan.hocam bune ya boşa mı para veriyoruz bunlar kendini ne sanıyor
Müşteri hizmetlerini arayın bir altyapı çalışması yada bir sorun varsa zaten onlar söyler. Yada bekleyin size kalmış bir durum.hocam bune ya boşa mı para veriyoruz bunlar kendini ne sanıyor
hocam kartta para yokmuş alamamış ödemeyi 1 gün geçmedi daha ödeme gününden böyle iş mi olur ya hepinize teşekkür ediyorumMüşteri hizmetlerini arayın bir altyapı çalışması yada bir sorun varsa zaten onlar söyler. Yada bekleyin size kalmış bir durum.
Rica ederim. Oluyor böyle şeyler bende yaşadım gecenin 3 karta para atmıştım.hocam kartta para yokmuş alamamış ödemeyi 1 gün geçmedi daha ödeme gününden böyle iş mi olur ya hepinize teşekkür ediyorum