- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü dediği internet bazılarının hayalleri :d
Kötü dediği internet bazılarının hayalleri :d
GTA 5'i 1.5 mb/s ile indiriyorsan bir sıkıntı yok!yaptım ama 14 Mbps indirme,0.63 yükleme var
gayet normal, bir sıkıntı yok.yaptım ama 14 Mbps indirme,0.63 yükleme var
Mesaj otomatik birleştirildi:
0.63 normal mi sadece ben bağlanıyorum internete
rdr2 300kb ile indiriyorGTA 5'i 1.5 mb/s ile indiriyorsan bir sıkıntı yok!
3-4 sene önce aldıysan internet paketini sende hala AKK var o zaman ayrıca neden yeni taaddüt yaptılmadınız? Kazık fiyat ödüyorsunuz.rdr2 300kb ile indiriyor
tm ama rdr2 neden 300 kb ile indiriyor onu anlamadımgayet normal, bir sıkıntı yok.
80 tl ödüyoruz değiştirelim diyorum anlayan yok beni3-4 sene önce aldıysan internet paketini sende hala AKK var o zaman ayrıca neden yeni taaddüt yaptılmadınız? Kazık fiyat ödüyorsunuz.
bu arada AKK ney3-4 sene önce aldıysan internet paketini sende hala AKK var o zaman ayrıca neden yeni taaddüt yaptılmadınız? Kazık fiyat ödüyorsunuz.
tek siz kullanıyor iseniz video izlemeyin, indirdiğiniz platformla alakalı bir sıkıntı olabilir veya internet bağlantınız stabil olmayabilir. 300 kb düşük.tm ama rdr2 neden 300 kb ile indiriyor onu anlamadım
80 TL ödüyorum değiştirelim diyorum anlayan yok beni
video falanda açık değiltek siz kullanıyor iseniz video izlemeyin, indirdiğiniz platformla alakalı bir sıkıntı olabilir veya internet bağlantınız stabil olmayabilir. 300 kb düşük.
AKK, o ay belirli bir miktarda kullandığında internet hızın 250-300kb'a düşüyor.tm ama rdr2 neden 300 kb ile indiriyor onu anlamadım
80 TL ödüyoruz değiştirelim diyorum anlayan yok beni
bu arada AKK ney
Usta telekomu aradım biraz sinirliydim hallettilerBen de de bu aralar çok kötü
bırakıyorum indirsin diye 300 kb geziniyor hıztek siz kullanıyor iseniz video izlemeyin, indirdiğiniz platformla alakalı bir sıkıntı olabilir veya internet bağlantınız stabil olmayabilir. 300 kb düşük.
düşük, internet sağlayıcınızı arayıp değerlerinizi kontrol ettirin.bırakıyorum indirsin diye 300 kb geziniyor hız
kota 50 gb aşmadık daha 192.168.1.1 de gösteriyorAKK, o ay belirli bir miktarda kullandığında internet hızın 250-300kb'a düşüyor.