İnternet hızım gerçek indirme hızını vermiyor.

tmozgr

80+
Reaksiyon skoru
0
Hepinize öncelikle merhabalar. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum , internet hızım tarayıcımda 200 kb/s de dosya indiriyor fakat steam de denediğimde 3 mb/s 'de indirme yapabiliyorum . Nedenini hala çözemedim bilen biri varsa lütfen yazsın. Şimdiden teşekkür ederim

Hepinize öncelikle merhabalar. Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum , internet hızım tarayıcımda 200 kb/s de dosya indiriyor fakat steam de denediğimde 3 mb/s 'de indirme yapabiliyorum . Nedenini hala çözemedim bilen biri varsa lütfen yazsın. Şimdiden teşekkür ederim
speedtrst dene telden uygulqma ile

o sanırım sitenin ne kadar upload hızı olduğuna bağlı diye biliyorum

Kulübe hoşgeldin!

İndirdiğin yere bağlı.
Ne idüğü belirsiz garip yerden indirme.
Her site aynı hızda indirme sunmuyor.
Google Drive genelde full hız kullanabiliyor.
Fakat öylesine bir site kullanamıyor, kalitesiz.
Sorunun büyük ihtimal site ile alakalı.

İndirdiğin sunucunun anlık yükü
İndirdiğin sunucunun kapasitesi
İndirdiğin sunucunun sana olan mesafesi
İndirirken internet kullanımın ve birçok şey etkileyebilir bunu yani normal.

bendede 25 MB gozukuyor 2-3 mb ındırıyor saçmalık !

Mediafire dan indiriyorum kötü bir site olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,256
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri