Lady-Of-Ice
80+ Gold
O konuya vakıf değilim, yanlış bilgi vermeyeyim.
Kardeşim Bana modemin fotosunu atar mısın?
KArdeşim bilgisayarın varsa bana bir dc ismini ver modem arayüzünden bir şey bakmam lazım.
Bilgisayarım yokKArdeşim bilgisayarın varsa bana bir dc ismini ver modem arayüzünden bir şey bakmam lazım.
Modem imde 2 verici var onu soruyorsanız birisi 2.4ghz diğeri 5 ghzKArdeşim bilgisayarın varsa bana bir dc ismini ver modem arayüzünden bir şey bakmam lazım.
Kanka sen kablonetin kendi altyapısnıı kullanıyorsun çok şanslısın müşteri hizmetlerini ara paketini yükseltmek istediğini söyle 100 mbps ye geç.Bilgisayarım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem imde 2 verici var onu soruyorsanız birisi 2.4ghz diğeri 5 ghz
Kardeşim ben bütün firmaları kullandım dsl altyapımda oldu ve ben 9-10 yıldır kablonet kullanıorum bana mı anlatıyorsun.Ne ye bakacaksın?
Türksat kablonet ile Türksat Dsl i karıştırıyorlar.
ne demek istediğini anlamadım ne yapmam lazım yani?Kanka sen kablonetin kendi altyapısnıı kullanıyorsun çok şanslısın müşteri hizmetlerini ara paketini yükseltmek istediğini söyle 100 mbps ye geç.
ne kadar fatura artar tahminiKanka sen kablonetin kendi altyapısnıı kullanıyorsun çok şanslısın müşteri hizmetlerini ara paketini yükseltmek istediğini söyle 100 mbps ye geç.
Kardeşim sen 08508044444 ara müşteri hizmetlerine bağlan deki paketimi yükseltmek istiyorum 100 mbps tarifeye geçmek istiyorum de belli bir ücret karşılığında yükseltiyorlar upload da 5 e yükseliyor birde 100/10 tarifeler de var sen bütçene göre ordan 100 mbps ilk tarifeye geç.ne demek istediğini anlamadım ne yapmam lazım yani?
Ne kadar ödüyorsun şuanne demek istediğini anlamadım ne yapmam lazım yani?
ne kadar fatura artar tahmini
220Kardeşim sen 08508044444 ara müşteri hizmetlerine bağlan deki paketimi yükseltmek istiyorum 100 mbps tarifeye geçmek istiyorum de belli bir ücret karşılığında yükseltiyorlar upload da 5 e yükseliyor birde 100/10 tarifeler de var sen bütçene göre ordan 100 mbps ilk tarifeye geç.
Ne kadar ödüyorsun şuan
Evet senin kullandığın kablonet altyapısı kendi altyapısı ve fiber hizmet veriyor kısmi olarak DSL den kat kat iyidir şuan 220 ödüyorsan https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/hepsi-bir-arada220
altyapı varmıymış yani
220
altyapı varmıymış yani