internet hızım neden düştü

aliere

80+
Reaksiyon skoru
95
normalde 22 down 5 up alan internet hızım neden bu kadar düştü
Screenshot_2020-10-20-15-48-41-852_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Bu soruna buradan müdahale etmemiz veya bir tahminde bulunmamız çok zor, her şey olabilir.
Müşteri temsilcilerini aramak en sağlıklı çözüm olacaktır.

telefondan hep yapıyorum zaten
Modemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya speedtest in uygulamasını indir ondan dene

En İyi Cevap
Modemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini ara

reset atıyorum simdi

Anlık olarak düşüşler olabilir, bunlar gayet normal. Aşağıda yazdıklarımı yapıp testi tekrar yap.
Arkada internet kullanan uygulamaları kapat ve sadece Speedtest'i aç, bu sayede doğru sonucu alabilirsin.
Ayrıca PC'in varsa ethernet kablosunu PC'ye bağlayıp testi yap, Wi-Fi her zaman doğru sonucu vermez.

Anlık olarak düşüşler olabilir, bunlar gayet normal. Aşağıda yazdıklarımı yapıp testi tekrar yap.
Arkada internet kullanan uygulamaları kapat ve sadece Speedtest'i aç, bu sayede doğru sonucu alabilirsin.
Ayrıca PC'in varsa ethernet kablosunu PC'ye bağlayıp testi yap, Wi-Fi her zaman doğru sonucu vermez.
pc olsa baglayacagim zaten arkadaki uygulamaları kapatıp yapiyorum ama resetledim biraz yukseldi aksam musteri hizmetlerini arayacagim ve uygulama indirip yaptim suan yuksek teşekkürler

PC olsa baglayacagim zaten arkadaki uygulamaları kapatıp yapiyorum ama resetledim biraz yukseldi aksam musteri hizmetlerini arayacagim ve uygulama indirip yaptim suan yuksek teşekkürler
Eğer sorununa cevap olduysa
Bu

yorumu en iyi cevap olarak seçersen mutlu olurum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,306
Üyeler
184,768
Son üye
Karol