Modemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini aratelefondan hep yapıyorum zaten
Mobilde olduğun için hız düşebilir ethernet ile bağlan 22mbps hız alıyorsan sorun yokturnormalde 22 down 5 up alan internet hızım neden bu kadar düştü Alıntıyı görüntüle
telefondan hep yapıyorum zatenMobilde olduğun için hız düşebilir ethernet ile bağlan 22mbps hız alıyorsan sorun yoktur
Modemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini aratelefondan hep yapıyorum zaten
reset atıyorum simdiModemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini ara
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya speedtest in uygulamasını indir ondan dene
pc olsa baglayacagim zaten arkadaki uygulamaları kapatıp yapiyorum ama resetledim biraz yukseldi aksam musteri hizmetlerini arayacagim ve uygulama indirip yaptim suan yuksek teşekkürlerAnlık olarak düşüşler olabilir, bunlar gayet normal. Aşağıda yazdıklarımı yapıp testi tekrar yap.
Arkada internet kullanan uygulamaları kapat ve sadece Speedtest'i aç, bu sayede doğru sonucu alabilirsin.
Ayrıca PC'in varsa ethernet kablosunu PC'ye bağlayıp testi yap, Wi-Fi her zaman doğru sonucu vermez.
Modemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini ara
Eğer sorununa cevap olduysaPC olsa baglayacagim zaten arkadaki uygulamaları kapatıp yapiyorum ama resetledim biraz yukseldi aksam musteri hizmetlerini arayacagim ve uygulama indirip yaptim suan yuksek teşekkürler
yorumu en iyi cevap olarak seçersen mutlu olurumModemini sıfırlamayı dene veya modemin yanında dur duvar alçıpan falan wifi sinyallerini zayıflatan şeyler eğer çözülmezse müşteri hizmetlerini ara
öyle yapacaktım zatenEğer sorununa cevap olduysa
Bu
yorumu en iyi cevap olarak seçersen mutlu olurum
Hocam birde hız testini pil tasarrufunda değilde normal modda yapmayı deneöyle yapacaktım zaten