Ping değerleri ve hız değerlerin gayet iyi.Büyük ihtimalle altyapın 70 felan destekliyordur 35e geçince sonuna kadar alıp pingin düşük olacaktır.Aylık 77tlye şuan 24mbps paketini kullanıyorum. Babam fiyat artışı olmadan 35mbpsye yükselttirmiş. Ailecek vodafone kullandığımız için. Sizce hızlarım normalmi daha Download 35e çıkacak.
Wifi ile mi bağlanıyorsun wifi ile bağlanıyorsan gayet normal.Arada bir valorant oynarken ping tavan yapıyor neden olabilir ?
Jitter kaynaklı olabilir.Arada bir valorant oynarken ping tavan yapıyor neden olabilir ?
Gayet iyi ve normal değerleriniz.Aylık 77tlye şuan 24mbps paketini kullanıyorum. Babam fiyat artışı olmadan 35mbpsye yükselttirmiş. Ailecek vodafone kullandığımız için. Sizce hızlarım normalmi daha Download 35e çıkacak.
Hayır kablo ile bağlanıyorum.Wifi ile mi bağlanıyorsun wifi ile bağlanıyorsan gayet normal.
Jitter kaynaklı olabilir.
Attığım linkten test yapıp sonuçlarınızı atabilir misiniz?İnternet Hız Testi, Download & Upload Speedtest
Türk Telekom hız testi aracı sayesinde, internet hızınızın indirme(download), yükleme(upload) ve ping(ms) verilerini hızlı bir şekilde ölçümleyebilirsiniz.hiztesti.turktelekom.com.tr