turknetHangi sağlayıcı bu yurt dışı herhalde 1k upload ilk defa görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yine pahalı hocam upload aza biraz455TL ttnetAlıntıyı görüntüle
turknetHangi sağlayıcı bu yurt dışı herhalde 1k upload ilk defa görüyorum
yine pahalı hocam upload aza biraz455TL ttnetAlıntıyı görüntüle
paket 1000/50 o yüzden. TTNET max 50 veriyor 1gb paketteturknet
yine pahalı hocam upload aza biraz
paket 1000/50 o yüzden. TTNET max 50 veriyor 1gb pakette
arkadaşlar dairesine fiberini kendi çeken var mı ? ne illet bişeymiş bu telekom 600 küsürden başlatıyor paketleri+ modem kirası var ...Alıntıyı görüntüle
efsane net alacagım binada telekom fiber altyapı var ama bodrumdan daireme nasıl fiber cekecegim bilen var mı ? elektrikciler bilmiyor, efsane net karısmıyor modem bizden dairene kabloyu cek ara diyor ...
süperonline fiber altyapısı varsa mahallenizde kullanabilirsinizhocam bu superonline olan her yere geliyor mu yoksa gigadfiber gibi mi
Taahhüt ne zaman bitiyor, euronet,efsanenet,gigaspeed,netgsm,netbone gibi uygun fiyatlı issler bakabilirsin560 TL Türk Telekom 50 mbps 15 upload çöp
ben 515 tl 1000 mbps kullanıyorum fiyat ucuk birazYeni geçtik, 35 mbps 500 tl idi. Şuan 569 TL
ohamk cokiyi ben bu hizlari 10 yil sonra falan zor gorurum
4. Aya yeni girdik mükemmel bir şey turknet![]()
6ay 1294TL kurulum ücretsiz modem ücretsiz (aylık 215,6) 6 ay dolduktan sonra 500
Kendini çok geliştirmiş türknet 9ekimde başvurduk akşam 7de sabah 11de 10 Ekim gelip kurulum yaptılar![]()
6ay 1294TL kurulum ücretsiz modem ücretsiz (aylık 215,6) 6 ay dolduktan sonra 500
4. Aya yeni girdik mükemmel bir şey turknet