İnternet hızım yüksek ama hepsini kullanamıyorum

Kydnos

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhalabar, internet hızımı aşağıda görsel olarak paylaşacağım. Aşağıdaki değerlerin tamamını örneğin bir oyun indirirken alamıyorum, indirmeyi başlatıyorum yavaş yavaş yükseliyor 50-60mb/s'ye kadar çıktıktan sonra düşüyor ve tekrar yükseliyor. Bu sırada disk kullanımı da yükselip alçalıyor ama onunla mı ilgili bir bilgim yok. Aynı şekilde SSD sağlığı hakkında bir görsel de ekliyorum.

resim_2021-07-18_232210.png

3331358054120208-lOnwFsSe.png

Sunuculardan zaten 1000 ile indiremezsin ki sabit olarak genelde 1000 ile indirebileceğin sunucu çok yoktur belki steam falan olabilir

Bu bahsettiğim indirme Steam için geçerli orada da en fazla 71 gördüm ama sonra düştü, stabil olarak aynı hızda indiremiyorum.

Ekleme yapayım, bugün oynadığım ve kendi launcher'ı olan bir oyunda güncelleme yaparken indirme hızım düşmeden 117mb/s ile indirme yaptım. Sorun indirdiğim yerde olabilir mi?

Sunuculardan zaten 1000 ile indiremezsin ki sabit olarak genelde 1000 ile indirebileceğin sunucu çok yoktur belki steam falan olabilir
10gbps sunucular var nperf ve speedtest ookla da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhalabar, internet hızımı aşağıda görsel olarak paylaşacağım. Aşağıdaki değerlerin tamamını örneğin bir oyun indirirken alamıyorum, indirmeyi başlatıyorum yavaş yavaş yükseliyor 50-60mb/s'ye kadar çıktıktan sonra düşüyor ve tekrar yükseliyor. Bu sırada disk kullanımı da yükselip alçalıyor ama onunla mı ilgili bir bilgim yok. Aynı şekilde SSD sağlığı hakkında bir görsel de ekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
3331358054120208-lOnwFsSe.png
Speedtest ookla yurtdışı sunucularda hız testi yapın en doğru gerçek hızı verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,863
Üyeler
192,533
Son üye
alikarakuss
Geri