Neler Yeni

İnternet Hızımın Sağladığı Hızı Alamıyorum

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
şuan ki cihazım pek güncel olmasa da zamanının amiral gemisi olan bir cihaz. Huawei P20 Pro cihazım var ve kalite bakımından gayet yeterli bir cihaz. Hani pek telefon kaynaklı olduğunu o yüzden düşünmüyorum ve kötü olan bilgisayar şuanda kullanmış olduğum cihaz. Yani başka bir alternatifim yok demek istedim. Yarın sabah operatörü bir arayıp konuşurum. Hiç sanmıyorum ama umarım yardımcı olurlar
Olurlar niye olmasınlar adamların işi bu. Sabahı bekleme bence ara şimdi 7/24 destekleri olması gerekir.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Furkan Enes Kaplan
Steam/ ayarlar /indirmeler/ sunucu / kendine yakın olan sunucu seçin

aligcr3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Geçer
Olurlar niye olmasınlar adamların işi bu. Sabahı bekleme bence ara şimdi 7/24 destekleri olması gerekir.
Az önce aradım süperonline'ı fakat şuanda sistem iyileştirmeli bir çalışma olduğu için işlem yapamıyormuş. Açıkcası pek inandırıcı gelmiyor fakat sabah saatlerinde tekrar deneyeceğim. Tavsiyelerin için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam/ ayarlar /indirmeler/ sunucu / kendine yakın olan sunucu seçin
Teşekkür ederim deneyeceğim. Umarım işe yarar.

aligcr3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Geçer
Hocam çok tuhaf bir durum ile karşı karşıyayım. Benim paketim 25mb/bit, ben pcde 50mb/bit speedtest sonucu alıyorum, indirmeler 30mb/bit bandında telefonda speed testde 24mb/bit alıyorum. Şuan nasıl bir durum bu anlam veremiyorum çok tuhaf

Top Bottom