Neler Yeni

internet (iss) önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hangi sehirde bu bahsettiniz durumunda yasiyorsunuz? Aklima yatiyor aslinda turknet taahutsuz olmasindan dolayi ben eger memnun kalmazsam zaten iptal edebilirim dusuncesindeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
Modem almam lazim galiba onu arastiriyorum butcem pek yok modem icin sizin kodu kullanacağım lakin bende 2 3 tane kod var sizinki haric her ay kullanip 1 ini 3 ay ucretsiz mi kullanacagim yoksa ben birisinden geldigim icin sadece 1 defa mi onu pek anlamadm

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Hangi sehirde bu bahsettiniz durumunda yasiyorsunuz? Aklima yatiyor aslinda turknet taahutsuz olmasindan dolayi ben eger memnun kalmazsam zaten iptal edebilirim dusuncesindeyim

Modem almam lazim galiba onu arastiriyorum butcem pek yok modem icin sizin kodu kullanacağım lakin bende 2 3 tane kod var sizinki haric her ay kullanip 1 ini 3 ay ucretsiz mi kullanacagim yoksa ben birisinden geldigim icin sadece 1 defa mi onu pek anlamadm
Kodu sadece başvururken söylüyorsun ve 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun daha kod kullanamyısoun dostum Bu arada istanbulda oturuyorum ben

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kodu sadece başvururken söylüyorsun ve 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun daha kod kullanamyısoun dostum Bu arada istanbulda oturuyorum ben
Anladm reis saolasn ben ilk olarak turkneti bir deneyeyim

Bilgili kisiler yorum yapabilir mi bu soruma lütfen pek anlamiyorum modemden vs

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Anladm reis saolasn ben ilk olarak turkneti bir deneyeyim

Bilgili kisiler yorum yapabilir mi bu soruma lütfen pek anlamiyorum modemden vs
türk telekom modem

buyur dostum kendi kullandığım modemin ikinci elleri tertemiz olan bile var inşallah işine yarar benim kodu "EGF95UE76GKS" kullanırsan çok sevinirim 🙂

1 kod kullanabiliyorsun dostum sadece 🙂

Top Bottom