kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,222
- İsim
- Kadir Bey
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sehirde bu bahsettiniz durumunda yasiyorsunuz? Aklima yatiyor aslinda turknet taahutsuz olmasindan dolayi ben eger memnun kalmazsam zaten iptal edebilirim dusuncesindeyimhttps://donanimarsivi.com/forum/konu/2-haftalik-tuerknet-deneyimim.138312/#post-1294717 Açtığım konuyu okuman senin için iyi olucaktır türknet hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem almam lazim galiba onu arastiriyorum butcem pek yok modem icin sizin kodu kullanacağım lakin bende 2 3 tane kod var sizinki haric her ay kullanip 1 ini 3 ay ucretsiz mi kullanacagim yoksa ben birisinden geldigim icin sadece 1 defa mi onu pek anlamadmben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum