İnternet Kablo ile kablosuz 8 kat hız oynuyor?

linksiz

80+
Reaksiyon skoru
93
Bütçe
150
Merhaba odamda internet cıkışı olmadığı için usb wifi alıcı aldım.Steamdan oyun indirmeye calıştıgımda internet 1.0 MB/sn lerde geziyor.Modemin yanina getirip ethernet kablosu ile denediğimde 8.6 MB/sn lerde oyunu indiriyor.

Aldığım wifi alıcı;

Sizce iade edip kaliteli bir sey mi almam gerekli ?100-200 tl bu civari modem hızına yakın ne alabilirim? Yada başka cözüm ne önerebilirsiniz? Bu kadar hız oynaması garip değil mi?

Merhaba odamda internet cıkışı olmadığı için usb wifi alıcı aldım.Steamdan oyun indirmeye calıştıgımda internet 1.0 MB/sn lerde geziyor.Modemin yanina getirip ethernet kablosu ile denediğimde 8.6 MB/sn lerde oyunu indiriyor.

Aldığım wifi alıcı;

Sizce iade edip kaliteli bir sey mi almam gerekli ?100-200 TL bu civari modem hızına yakın ne alabilirim? Yada başka cözüm ne önerebilirsiniz? Bu kadar hız oynaması garip değil mi?
Aldığınız Wi-Fi kartı berbat. Kullandığınız modem ve varsa router modelini de yazar mısınız?

Aldığım wifi alıcı;

Sizce iade edip kaliteli bir sey mi almam gerekli ?100-200 TL bu civari modem hızına yakın ne alabilirim? Yada başka cözüm ne önerebilirsiniz? Bu kadar hız oynaması garip değil mi?
Çok kötü yorumu var.

81FEC705-1CEA-4E6F-AF92-DA9E097DEFB5.png

Aldığınız Wi-Fi kartı berbat. Kullandığınız modem ve varsa router modelini de yazar mısınız?
Ttnetin verdigi zyxel vmg3312 standart modem hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim yorumlar da pek inandırıcı değil ya, adam iade edin demiş çöpe atmış falan.
Baska bir sey mi almam mi gerekli hocam ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,350
Üyeler
184,928
Son üye
fatih0660
Geri