Yardım İnternet kafe çıkması RTX2080 ti alınır mı?

Reaksiyon skoru
52
Yaşadığım şehirde yerel bir mağaza da asus rog rtx2080ti alamayı düşünüyorum 8500 tl fiyatı var gidip sordum ekran kartı internet kafe çıkmasıymış rog 2060 dan geçiş yapacağım sizce internet kafe çıkması kart alınır mı bu fiyata

Yaşadığım şehirde yerel bir mağaza da asus rog rtx2080ti alamayı düşünüyorum 8500 tl fiyatı var gidip sordum ekran kartı internet kafe çıkmasıymış rog 2060 dan geçiş yapacağım sizce internet kafe çıkması kart alınır mı bu fiyata
güçlü kart modelide sağlam ama çok yıpratılmış işte,6700xt bul yaşadığın şehirde veya param güvende ile

normalleri de 8500 9 k arası bulunuyor ama yine de alınabilir gibi ben de aynı kararsızlığı yaşadım ve rx6900xt aldım 2080ti 9k iken 6900xt 10k idi ben alırken bende onu aldım baya fark atıyor

güçlü kart modelide sağlam ama çok yıpratılmış işte,6700xt bul yaşadığın şehirde veya param güvende ile
aynı mağaza 6800xt ye 13k fiyat verdi 15gün mağaza garantisi var alırkende istediğin testi yapabilirsin diyor sıcaklık olarakta makul derecede çalışıyor kart (edit yanlışlıkla 6600xt yazmışım)

Son düzenleme:
normalleri de 8500 9 k arası bulunuyor ama yine de alınabilir gibi ben de aynı kararsızlığı yaşadım ve rx6900xt aldım 2080ti 9k iken 6900xt 10k idi ben alırken bende onu aldım baya fark atıyor
hocam amd ekran kartlarında hiçbir deneyimim yok bir arkadaşta 5000 serisi vardı sanırım driver olarak çok problem çekti ekran kaydı falan alacağı zaman saçma bir sebepten mavi ekran yiyordu o yüzden nvidida baktım

aynı mağaza 6600xt ye 13k fiyat verdi 15gün mağaza garantisi var alırkende istediğin testi yapabilirsin diyor sıcaklık olarakta makul derecede çalışıyor kart
yani 13 civarına 6800xt-6900 belki bulunabilir o yüzden söylüyorum

6600xt 13k kazık uzaak durun onlar sahibindende 6.5-7 civarına hocam
çok pardon hocam 6800xt miş yanlış yazmışım çok pardon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani 13 civarına 6800xt-6900 belki bulunabilir o yüzden söylüyorum
cihaz budur hocam, ancak bundada bütçeyi biraz aşıyor yani

yok hocam estağfurullah,6800xt ise testlerinide yaptır yapıştır diret fena değil bence

yok hocam estağfurullah,6800xt ise testlerinide yaptır yapıştır diret fena değil bence
bütçeniz çıkıyorsa 15k civvarında 6900xt bulmanızı tavsiye ederim daha iyi olur

cihaz budur hocam, ancak bundada bütçeyi biraz aşıyor yani
pazarlıkla 12.5-13e düşürebilirsiniz diye düşünüyorum

bütçeniz çıkıyorsa 15k civvarında 6900xt bulmanızı tavsiye ederim daha iyi olur
hocam amd ekran kartlarında 0 bilgim var driverlar falan problem oluyormu bana saf kas gücü lazım aslında yani oyun geliştirme için şu an vram yetmiyor 2060 da 8gb lık bir şey de almak istemiyorum beni rahatlatsın istiyorum ancak amd de kuşkularım var yani

hocam amd ekran kartlarında 0 bilgim var driverlar falan problem oluyormu bana saf kas gücü lazım aslında yani oyun geliştirme için şu an vram yetmiyor 2060 da 8gb lık bir şey de almak istemiyorum beni rahatlatsın istiyorum ancak amd de kuşkularım var yani
amd son kartlarda çok az problem yaşıyor kullanıcılar,reddite bakıp fikir edinebilirsiniz kullanıcı deneyimleri ile,ama amd istemem derseniz 3080-3080ti bulun derim

Geri