Neler Yeni

Yardım İnternet kafede monitör kirdim bilgisi olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
İnternet kafede oyun oynarken arkamı döndüm koltukla kulaklığın kablosu koltuğa dolanmış ve o kablo yüzünden monitör düştü ve ekranı gitti ne yapmalıyım yardımcı olun bilgisi olan varsa ve ya ne yapicam

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnternet kafede oyun oynarken arkamı döndüm koltukla kulaklığın kablosu koltuğa dolanmış ve o kablo yüzünden monitör düştü ve ekranı gitti ne yapmalıyım yardımcı olun bilgisi olan varsa ve ya ne yapicam
Koşarak kaç (!)

Masrafı neyse ödeyeceksin yapacak bir şey yok.

ConquerorXIV

80+ Gold
2.el ederi neyse onu ver sıfırı fiyatını verme

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,811
İsim
Lokman Doğan
arkanda plaka mı var? KAAAÇ

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz
hocam kaç anında hesabı bile ödeme sigaraya çıkıyomuş gibi yap bida gitmessin olur biter

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
Muhtemelen bu konuyu yazarken yakalanmışsındır kaçman en mantıklısı ama ödemeni tavsiye ederim paran yoksa kaç bir daha da uğrama o semte ve o kafeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen bu konuyu yazarken yakalanmışsındır kaçman en mantıklısı ama ödemeni tavsiye ederim paran yoksa kaç bir daha da uğrama o semte ve o kafeye.
Tandik yer ve aynı anda da çalışıyorum burda TC falan var o yüzden ne yapmalıyım

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Rick Baba

İnternet kafelerde olası durumlar kamerada var sen bilerek yapmamışsın ödemek zorunda değilsin.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Arda
İnternet kafelerde olası durumlar kamerada var sen bilerek yapmamışsın ödemek zorunda değilsin.
Ödemek zorunda hocam istediği kadar bilerek yapmasın sonuçta kıran o kırdığı için ödemek zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,970
Üyeler
161,938
Son üye
ozancaliskan34