Neler Yeni

İnternet kafedeki bilgisayar hariç neden bütün pc'ler input lag yapıyor

chronics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
TU
Haberlere bakarken onume cikti internet kafe yazili konu tikladim girdim okudum yani derdin buysa baska derdin olmasim 20 tllik mouse ilede bilgisayar kullaniyorum yeri geliyor rampage, steelseries v.s. yani ne varsa bu konu gercekten dert etmek gereken bir konumu diye dusundum bence degil diye yaziyorum yani iyi bir isin olsun programci ol yazilimci ol dunya capinda guzel islere imzani at illaki oyuncu olucaksan dunyaca meshur lig oyunlarinda birinci ol yani oyle bir anlatmissin caresi olmayan bir durumla karsi karsiyasin ve insanlardan yardim istiyorsun gibi birakta mouse yavas calissin birak lag gecikme dusuk performansli olsun hayatindaki en buyuk eksiklik bu olsun sevdiklerinle vakit gecir yapmak istedigin isleri yap yeni hobiler edin ( seni lag sıkıntısına sokmayan hobiler ) gece gece girdim sirf yorum yazmak icin uye oldum
Bende sırf sana yazmak için üye oldum. Birincisi beni ne kadar alakadar etmese de yazın berbat dostum. Anlamak için birkaç defa okumak durumunda kaldım. İkincisi adamın derdi seni mi gerdi? Sana ne yapacağından edeceğinden. Efendi gibi soru sormuş, efendi gibi yanıt verirsin. Anası değilsin babası değilsin, çocuğu azarlar gibi nasihat veresin. Biliyorsan cevabını yanıt verirsin (yine de senin keyfine kalmış bir durum!) bilmiyorsan da ukelalık yapmazsın ve forumu çöpe çevirmezsin.

@valoo kardeşim. Senin konuya gelecek olursak ta örneğin ben steel series kullanıyorum. Bir tür arayüz programı var. Latency vs ayarlanabiliyor diye biliyorum ama senin için bugün bilgisayarımdan programa bakıp en kısa sürede buraya yazacağım, olumlu ya da olumsuz.

koray1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
koray1234
ASUS VG279QM 280hz monitöre sahip internet kafeye gittim. Masaya geçer geçmez mouse hareketlerinin hiçbir gecikme olmadan hareket ettiğini gördüm. Oyunlardaki aim'im çok iyiydi. Gecikme olmadan oynamak çok zevkliydi. Mouse oynatmaları anlık olarak ekrana yasıyor ve hiçbir gecikme olmuyordu. Sonra kendi pc'emi açtım ve mouse hareketlerinin, internet kafedeki pc'ye göre çok aşırı input laglandığını gördüm. Görüntüler çok akıcı fakat mouse hareketim internet kafedeki gibi anlık olarak iletilemiyor. Sonra teknoloji mağazasına gittim ve ordaki pclere(280hz monitörlü) geçtim. Onlardada aşırı derecede input lag var mouse hareketlerini pc çok geç algılıyor. 80k'lık leptoba geçtim herşeyde input lag var. Sadece o gittiğim internet kafede input lag yok. Bende internet kafedeki gibi mouse hareketlerimin gecikmesini istemiyorum bunun için ne
internet kafedeki mouse dp yayıyla senin mouse nin dp aynı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kudret
Bende sırf sana yazmak için üye oldum. Birincisi beni ne kadar alakadar etmese de yazın berbat dostum. Anlamak için birkaç defa okumak durumunda kaldım. İkincisi adamın derdi seni mi gerdi? Sana ne yapacağından edeceğinden. Efendi gibi soru sormuş, efendi gibi yanıt verirsin. Anası değilsin babası değilsin, çocuğu azarlar gibi nasihat veresin. Biliyorsan cevabını yanıt verirsin (yine de senin keyfine kalmış bir durum!) bilmiyorsan da ukelalık yapmazsın ve forumu çöpe çevirmezsin.

@valoo kardeşim. Senin konuya gelecek olursak ta örneğin ben steel series kullanıyorum. Bir tür arayüz programı var. Latency vs ayarlanabiliyor diye biliyorum ama senin için bugün bilgisayarımdan programa bakıp en kısa sürede buraya yazacağım, olumlu ya da olumsuz.
Vaktini ayirip üye olup cevap yazdığın icin tesekkur ederim umarim uye oldugumuz icin forumdaki bilgilerdende yararlanabiliriz yazim kotu olabilir evet imla kurallarina cok dikkat etmiyorum idare edin hatta gercek yazimi gorsen doktorun recete yazisindan daha kotudur kendimce gorup uye olup yazi yazmak istedim yazmasam buyuk ihtimal rahat edemicektim girdim yazdim kendimce ordaki gorevimi yaptim yanlistir dogrudur onun karar merci ben degilim istenirse oylama yapilabilir sende gorup bana cevap yazmissin yazmasan rahat etmiyecektin belki rahatsiz olmaktansa en iyisini yapmissin benden izin alacak degilsin konumuza geri donersek yaziyi yazmamdaki amaclardan birisi asla ukelalik degildi icimde oyle bir dusunce olmadi ama oyle gozukmus olabilir bunu belirtmemdeki amac ukelaligi sevmemem onun disindaki konulari konusup anlasip cozebiliriz diye dusunuyorum hayirli gunler

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Valla bende aynısını yaşadım, gittim fare falan aldım takarken dedimki artık sende... sonra bi el cs girdim yanan 500 lira oldu.
İnternet kafedeki monitörün özelliğinde fast input özelliği olduğunu öğrendim ve monitor testlerini inceledim 240hz native input gecikmesi 1.7ms benimkisi ise 3.5ms ondan dolayi mouse hareketleri çok hizli görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet kafedeki mouse dp yayıyla senin mouse nin dp aynı mı ?
Benim mouse'un dpi internet kafedekinden daha yüksek ve ips, g değerleri sensörüde daha üst seviye.

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
Selamlar, ağır giriş gecikmesi sorunu yaşıyorsan sorunun monitörde bulunan bir ayar değildir büyük ihtimalle

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,749