Bende sırf sana yazmak için üye oldum. Birincisi beni ne kadar alakadar etmese de yazın berbat dostum. Anlamak için birkaç defa okumak durumunda kaldım. İkincisi adamın derdi seni mi gerdi? Sana ne yapacağından edeceğinden. Efendi gibi soru sormuş, efendi gibi yanıt verirsin. Anası değilsin babası değilsin, çocuğu azarlar gibi nasihat veresin. Biliyorsan cevabını yanıt verirsin (yine de senin keyfine kalmış bir durum!) bilmiyorsan da ukelalık yapmazsın ve forumu çöpe çevirmezsin.Haberlere bakarken onume cikti internet kafe yazili konu tikladim girdim okudum yani derdin buysa baska derdin olmasim 20 tllik mouse ilede bilgisayar kullaniyorum yeri geliyor rampage, steelseries v.s. yani ne varsa bu konu gercekten dert etmek gereken bir konumu diye dusundum bence degil diye yaziyorum yani iyi bir isin olsun programci ol yazilimci ol dunya capinda guzel islere imzani at illaki oyuncu olucaksan dunyaca meshur lig oyunlarinda birinci ol yani oyle bir anlatmissin caresi olmayan bir durumla karsi karsiyasin ve insanlardan yardim istiyorsun gibi birakta mouse yavas calissin birak lag gecikme dusuk performansli olsun hayatindaki en buyuk eksiklik bu olsun sevdiklerinle vakit gecir yapmak istedigin isleri yap yeni hobiler edin ( seni lag sıkıntısına sokmayan hobiler ) gece gece girdim sirf yorum yazmak icin uye oldum
@valoo kardeşim. Senin konuya gelecek olursak ta örneğin ben steel series kullanıyorum. Bir tür arayüz programı var. Latency vs ayarlanabiliyor diye biliyorum ama senin için bugün bilgisayarımdan programa bakıp en kısa sürede buraya yazacağım, olumlu ya da olumsuz.