Neler Yeni

internet kafeden mi pc alayım internetten mi

sametcan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet can
Bütçe
5000
arkadalar benim 5000tl bütcem var monıtör dahil sistem almak istiyorum bir keresinde 1yıl önce internet kafeden pc aldım tanıdık turbox marka 2600 tl ye i3 2120 gt1030 8gb ram monitör dahil bi sistem aldım o da 1 kez bozuldu ama 1 yıldır kullanıyorum internetten sipariş ediyo dükandaki kasalardan vermiyo 1yıl oldu hala kullanıyorum sizce 5000lik bi hazir sistemi internetten mi almalıyım internet kafeden mi? internetten alınca garantide sıkıntı çıkar diye korkuyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Önce iki sistemi de görmek lazım birinde 1030 diğerinde 1050 vardır belki. Bu arada garanti işinde internet daha güvenilir. Servis garantisi ve sıfır ürün sonuçta sıfır ürün alıyorsanız eğer.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
arkadalar benim 5000tl bütcem var monıtör dahil sistem almak istiyorum bir keresinde 1yıl önce internet kafeden pc aldım tanıdık turbox marka 2600 TL ye i3 2120 gt1030 8gb ram monitör dahil bi sistem aldım o da 1 kez bozuldu ama 1 yıldır kullanıyorum internetten sipariş ediyo dükandaki kasalardan vermiyo 1yıl oldu hala kullanıyorum sizce 5000lik bi hazir sistemi internetten mi almalıyım internet kafeden mi? internetten alınca garantide sıkıntı çıkar diye korkuyorum
İnternet kafeden pc mi alınır?:D
İnternetten alınca garantiden neden sıkıntı çıksın?
Satın aldığınız yer turboxdan alıp daha pahalıya satıyor heralde :D

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
izoly ve turbox alma

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
İnternetten al. Ayrıca seni kazıklamış gibi adam.

Wasp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Miraç Akkaş
ilk önce sağlam kazık yemişsin internetten al kasayı hem garantide niye sıkıntı çıksın bi ara benim hdd de sorun çıktı gönderdik 3 gün sonra geldi bi sıkıntı çıkmadı. Güvenebilirsin kısaca internete

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
arkadalar benim 5000tl bütcem var monıtör dahil sistem almak istiyorum bir keresinde 1yıl önce internet kafeden pc aldım tanıdık turbox marka 2600 TL ye i3 2120 gt1030 8gb ram monitör dahil bi sistem aldım o da 1 kez bozuldu ama 1 yıldır kullanıyorum internetten sipariş ediyo dükandaki kasalardan vermiyo 1yıl oldu hala kullanıyorum sizce 5000lik bi hazir sistemi internetten mi almalıyım internet kafeden mi? internetten alınca garantide sıkıntı çıkar diye korkuyorum
İnternetten al tabi ki de internet kafe ne ayrıca turbox çok kötü bir marka bir daha asla onlardan pc alma.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
internetten sipariş ediyo dükandaki kasalardan vermiyo
Neden?
Bu kısmı bir türlü anlayamadım.
Yani madem sipariş internetten veriliyor, siparişi siz neden vermiyorsunuz?

"Tamamdır, internetten siparişi verdim. 2-3 güne kargon gelir" dendiği zaman,
Sizden sonra dükkandaki kasalardan birinin kargolanmadığı ne malum?

Olayın bu kısmını anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
knkim internetten alsan en az 2000 tl daha ucuz olacağına eminim çünkü ordakiler üstüne birde kendi karını ekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
birde 2. el oluyor
evet internet bile daha güzel vallahi hem çoğu garantisi ile geliyor hele güvenilir sitelerdden alırsa iadede eder bir sıkıntı olduğu zaman ben internet kafeden bir keresinde klavye almıştım eve geldim bilgisayara taktım çalışmadı bile götürüp iade edeyim dedim adam sen bir şey yapmışsındır dedi ben onu kutuya koyarken çalışıyodu dedi birde yanlışlıkla 2.el olduğunuda söyledi ben sıfır diye almıştım

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
alışveriş tamamen internete evrildi büyük şubeler hariç vatanlarda bile istediğin parçaları bulamıyorsun. o yüzden internetten alın kesinlikle.

Top Bottom